Colau critica Sánchez per oferir ara un port a l’Open Arms: “És massa tard”

L'alcaldessa recorda que va oferir el de Barcelona fa "dotze dies"

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha criticat l’oferta de Pedro Sánchez al vaixell d’Open Arms per desembarcar al port d’Algesires. El president del govern espanyol ha ofert el port andalús quan els immigrants rescatats per l’ONG catalana porten 17 dies a bord del vaixell. Els responsables d’Open Arms s’han mostrat sorpresos però han rebutjat l’oferta, ja que les 107 persones que encara estan a bord no aguantarien una travessia de cinc dies fins a Algesires.

Colau ha apuntat a Sánchez per oferir “massa tard” l’alternativa a un port italià -l’Open Arms porta dies davant de l’illa de Lampedusa esperant permís per desembarcar. A més, ha recordat que va oferir el port de Barcelona fa “dotze dies” -tot i que el control dels ports és competència de l’Estat. 

Finalment, la líder del consistori ha proposat una solució: “Els estats de la UE han d’obligar Salvini a complir la llei i, si no ho fa, obrir una crisi diplomàtica”. 

Precisament amb el ministre d’interior italià Colau ha intercanviat tuits i ha protagonitzat una enganxada

Més informació

Comentaris

  Vac 18/08/2019 8:20 pm
  Pq no fem un referèndum?
  Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT 18/08/2019 8:21 pm
  COLAU Tu no eres nadie per criticar a unaltra Politic , cuan tu no fas res ben fet tampoc ¿ QUE FAS TU PER LAS MIL PERSONES SENSE SOSTRE ? QUE MAL VIUEN ALS CARRERS DE BARCELONA ? No els buscas una vivenda NO FAS Vivendas publicas ni guarderias publicas NO AJUDAS ALS QUE PATEIXEN A BARCELONA
  Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT ¿ DE QUE SERVEIX VOTAR ? SI LA LLISTA MES VOTADA NO LA DEJAN GOVERNAR ESTAFA POLITICA CON A PASADO EN BARCELONA CON E.R.C. 18/08/2019 9:36 pm
  NO ES FA CAP REFERÈNDUM A CATALUNYA .., Per que u PROHIBEIX EL GOVERN ESPANYOL . Feri ILEGALMENTE Sale muy caro ..ADA COLAU tu y los tuyos no sou millors quels socialistas que ara criticas Y Eres Alcaldesa gracias a los de PEDRO SANCHEZ AL P.S.O.E. =P.S.C. No olvides esto judas TU No fas res per la gent que u pasa molt malament a Barcelona solo piensas en ti TE BAS PUJA Y MOLT EL TEU SOU .

Nou comentari