Barcelona blindarà les fonts de Montjuïc per Cap d’Any

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra reforcen la seva presència a l’avinguda Maria Cristina per garantir la seguretat durant les celebracions

Barcelona donarà la benvinguda al 2019 amb un espectacle de pirotècnia, música, llum i aigua i amb un fort dispositiu de seguretat que blindarà les fonts de Montjuïc i la zona de l’avinguda Maria Cristina. L’alerta de risc d’atemptats a la ciutat durant les festes de Nadal ha obligat a Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra a reforçar la seva presència a la celebració de Cap d’Any per garantir la seguretat i evitar qualsevol incident.

[r:5]

Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, la policia col·locarà elements de protecció –no ha precisat quins– per facilitar les tasques de vigilància, però que en cap cas impediran el pas dels vehicles policials o d’emergències. El dispositiu especial també preveu concentrar el públic a la calçada central i la vorera costa Besòs de l’avinguda Maria Cristina, mentre que l’altra vorera es mantindrà tancada com a vial i zona de seguretat.

Els assistents que vulguin celebrar el Cap d’Any a les fonts de Montjuïc hauran d’accedir-hi per plaça Espanya, ja que l’avinguda Rius i Taulet i l’avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia estaran reservades per evacuació en cas d’emergència i per facilitar el desallotjament del públic un cop acabat l’espectacle. Tant la Guàrdia Urbana com els Mossos d’Esquadra establiran controls conjunts amb filtres dinàmics tant a la plaça Espanya com a l’avinguda Maria Cristina per controlar i impedir actes incívics.

Més informació

Nou comentari