Foc, llum, pirotècnia i videoprojeccions en l’espectacle de Cap d’Any de Barcelona

La companyia francesa Groupe F, especialista en espectacles de carrer de gran format, ha dissenyat el muntatge expressament per a la ciutat

Un espectacle de carrer de gran format, amb foc, llum, pirotècnia i videoprojeccions, rebrà l’any 2019 a Barcelona, a l’avinguda Maria Cristina, dilluns que ve, 31 de desembre, a la nit. Començarà quan faltin cinc minuts per a les dotze de la nit, però a partir de les 21.30h el públic podrà veure també en directe un espectacle coreogràfic de llums, colors i música de les fonts màgiques de Montjuïc.

L’espectacle contractat per l’Ajuntament aquest any és de la companyia francesa Groupe F, dirigida per Christophe Berthonneau i especialista en la creació d’esdevniments a l’aire lliure. La música de l’espectacle és original d’Scott Gibbons i el muntatge multimèdia ha sigut creat expressament per al Cap d’Any de Barcelona, segons expliquen fonts municipals. 

La tradició de menjar 12 grans de raïm per rebre el nou any és el fil conductor de l’espectacle, que dura 24 minuts i combina l’actuació de quatre actors en suspensió amb els altres elements: el foc, la llum, els efectes pirotècnics i les videoprojeccions.

Goupe F. dissenya espectacles a mida de cada ciutat arreu del món. El de Barcelona serà al voltant del número 12 pels 12 grams de raïm. Començarà evocant els 12 mesos de l’any que acomiadem amb fun viatge per llocs del món que, a causa del seu fus horari, ja hagin entrat al nou any, com ara Austràlia o el Japó. Després hi haurà les 12 campanades, on entraran en escena tots els elements escènics i, finalment, els 12 desitjos per al 2019, un per a cada mes.

Més informació

Nou comentari