Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La plaça Catalunya es converteix en la Ciutat dels Somriures i promou el consum sostenible
  • CA

La plaça Catalunya acollirà per quarta vegada la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, amb la novetat que enguany es convertirà en la Ciutat dels Somriures. L’espai tindrà activitats de teatre, llibreries, botiga de joguines, d’esports i, fins i tot, un estand dedicat a l’adopció de gossos. La direcció artística del projecte és a càrrec de Marta Almirall i l’escenografia de la plaça és una proposta de Xavi Bayona.

Com a novetat la fira comptarà amb l’Espai Consum Responsable, on es faran activitats per donar a conèixer el nou servei que ofereix l’Ajuntament i que vol ser una referència en l’atenció als consumidors, posant èmfasi en que és possible comprar de manera sostenible i solidària. Unes 70 entitats formaran part de la Ciutat dels Somriures i aportaran els seus serveis d’artesania, alimentació, roba, cultura i coneixement, literatura i salut. 

La fira planteja també el passaport del consum responsable, una acreditació que els visitants poden aconseguir seguint els principis de consum sostenible. La fira, que durarà del 21 de desembre al 4 de gener, està organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona. Estarà oberta d’11 a 20:30 hores. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa