La plaça Catalunya es converteix en la Ciutat dels Somriures i promou el consum sostenible

La Fira de Consum Responsable crea un espai on els visitants poden prendre consciència de la importància de la compra sostenible

La plaça Catalunya acollirà per quarta vegada la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, amb la novetat que enguany es convertirà en la Ciutat dels Somriures. L’espai tindrà activitats de teatre, llibreries, botiga de joguines, d’esports i, fins i tot, un estand dedicat a l’adopció de gossos. La direcció artística del projecte és a càrrec de Marta Almirall i l’escenografia de la plaça és una proposta de Xavi Bayona.

Com a novetat la fira comptarà amb l’Espai Consum Responsable, on es faran activitats per donar a conèixer el nou servei que ofereix l’Ajuntament i que vol ser una referència en l’atenció als consumidors, posant èmfasi en que és possible comprar de manera sostenible i solidària. Unes 70 entitats formaran part de la Ciutat dels Somriures i aportaran els seus serveis d’artesania, alimentació, roba, cultura i coneixement, literatura i salut. 

La fira planteja també el passaport del consum responsable, una acreditació que els visitants poden aconseguir seguint els principis de consum sostenible. La fira, que durarà del 21 de desembre al 4 de gener, està organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona. Estarà oberta d’11 a 20:30 hores. 

Nou comentari