Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos recuperen 1.000 motos de les 2.500 robades a Barcelona al 2018
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup que es dedicava al robatori de motos i cotxes en la demarcació de Barcelona. Els detinguts, quatre homes d’entre 26 i 39 anys i de nacionalitat espanyola, hondurenya i polonesa, havien robat 24 motocicletes i 33 cotxes en els últims sis mesos. Aquest any s’han robat set motos cada dia a Barcelona, en total 2.493, i se n’han recuperat 1.046, segons els Mossos. Els membres de la banda utilitzaven les peces dels cotxes robats per reparacions, i un dels detinguts és el responsable d’un taller. 

La investigació l’han portat a terme conjuntament agents de la unitat d’investigació de les comissaries de Nou Barris, Gràcia, Sarrià i Les Corts, i també han col·laborat amb el Grup de Recerca de Documentació de la Divisió de Trànsit. Les diligències es van iniciar arran de la denúncia d’un veí de Sarrià-Sant Gervasi a qui li havien robat la moto. Quan li van sostreure el vehicle, l’home va poder localitzar la seva moto gràcies al GPS del vehicle i va trobar la furgoneta dels sospitosos. 

Els agents de l’operatiu van portar a terme tres entrades el 18 de desembre a Vic i Begues. En les entrades es van detenir les quatre persones del grup, inclòs el presumpte responsable, que té antecedents per delictes similars. Als detinguts se’ls relaciona amb els delictes de robatori o furt d’ús de vehicle, receptació, pertinença a grup criminal i falsificació documental

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa