Albert Batlle, sobre els narcopisos: “Aquesta crisi mai no ha estat tancada”

El tinent d'alcalde titlla "d'abusius" els talls de la Meridiana

Pel tinent d’alcalde de seguretat i prevenció, Albert Batlle, la crisi dels narcopisos no ha estat mai tancada. Això és el que va explicar ahir en una entrevista al programa Bàsics de Betevé. Preguntat per la xifra total de narcopisos comptabilitzats, Batlle va respondre: “Les xifres no li donaré”. Però no va desmentir el que alguns veïns apunten, que hi ha entre 25 i 30 punts de venda nous. Per al tinent d’alcaldia, hi ha hagut “frivolitat” en el tractament d’aquest tema i, per extensió, de la seguretat a Barcelona que, segons Batlle, “ha anat en contra de la pròpia reputació de Barcelona”. Sigui com sigui, va admetre que la crisi dels narcopisos “mai s’ha tancat”.

Baixen els furts i més càmeres

L’últim semestre, tal com explicàvem ahir al TOT Barcelona, van baixar el nombre de furts però van augmentar els robatoris amb violència, però Albert Batlle tampoc ha sabut explicar el perquè. Amb tot, el tinent d’alcaldia va apuntar com una solució l’augment dels efectius policials, ja que hi ha hagut un “dèficit i s’està revertint” amb l’increment de 1000 efectius de la Guàrdia Urbana: “potser no és suficient, però és necessari”. Sobre les càmeres de videovigilància, Batlle va posar l’accent en tres eixos que haurien de ser més vigilats: la Rambla, Passeig de Gràcia i el Front Marítim​.

Els talls de Meridiana

Albert Batlle va titllar els talls de Meridiana d'”abusius” i va reconèixer que l’Ajuntament ha posat objeccions a la conselleria que han estat desestimats. Objeccions en forma d’informes que proposen “reduir el temps i l’espai del tall”: “No ens sembla raonable que des de l’octubre s’estigui tallant el carrer, ens sembla abusiu”

Més informació

Nou comentari