Valls creu que la vaga de fam és una mesura per “pressionar la justícia”

Critica Ada Colau per no condemnar de forma contundent el boicot que va patir al Raval

L’ex-primer ministre francès i candidat a alcalde, Manuel Valls, ha assegurat aquest matí que la vaga de fam iniciada pels presos polítics Rull, Turull, Sànchez i Forn és un “error” perquè “està pensada per pressionar la justícia”. Ha subratllat que no té dubte que el judici serà just i ha opinat que els polítics no han de valorar les decisions judicials. “No desitjo el patiment de la gent, però també desitjo que la justícia pugui actuar sense cap mena de pressió”, ha assenyalat. 

[r:1]

Valls també ha aprofitat per carregar contra l’alcaldessa per no condemnar de forma contundent el boicot que va patir al Raval. Ha alertat que protestes com la de les prostitutes i els independentistes són “violència” i que ell respecta les altres candidatures. També ha demanat als partits independentistes que condemnin els actes “d’aquests grups feixistes que són els CDR”

Més informació

Comentaris

  Vicenç Ramoneda 08/12/2018 2:00 pm
  Per tant, reconeix que no hi ha separació de poders. Per tant, si no n'hi ha, és que espanya és una dictadura. Més clar impossible!
  X*2 08/12/2018 3:46 pm
  OH!!!, quina ment més preclara te aquest feixista. Escolta noi , la justicia a Espanya és una merda franquista
  Pere Gallerí 08/12/2018 4:13 pm
  Molt sagaç, Sr. Valls. Efectivament es fa per pressionar el TC perquè deixi de jugar amb el tempus de les demandas amb motius polítics i partidistes. O es creu que la sentència de l'estatut va tardar 4 anys per que tenien molta feina, o perquè que encara no tenia la composició que a alguns interessava per fer el que van fer?
  flama 08/12/2018 8:40 pm
  Apa maco, que et pensaves que tot seria bufar i fer ampolles?. Ves a Franca a dir que les armilles grogues son terrorisme, que aqui no ne cessitem la teva opinio.
  Il roule le monde et retourne à El Born, sona com el cul! 08/12/2018 10:58 pm
  Un pot ser un turista, cap problema. El problema és quan el turista creu ser un ciutadà expert en la localització on decideix ser-hi un turista. N'est pas Manuellette?
  JordiP 09/12/2018 10:28 am
  Manuel, o no has entés res o intentes tocar-nos els 00? Que no t'han explicat que al TC "arxiven" els recursos dels presos polítics al fons d'un calaix? I que ho fan per impedir que aquests puguin recòrrer a instancies superiors? O sigui: els estan coartant els seus drets fonamentals. Saps de què va, això? Ah! Que tú ja ho feies a França quan eres ministre? Vale, tío!
  Jeroni 09/12/2018 12:17 pm
  Nen! torna cap a París, que t'estan necessitant ! Aquí perds el temps

Nou comentari