Joaquim Forn i Josep Rull s’afegeixen a la vaga de fam dels presos polítics

L'ex tinent d'alcalde de Seguretat de Barcelona i exconseller d'Interior i l'exconseller de Territori se sumen a la protesta de Sànchez i Turull

Ja són quatre els presos polítics catalans en vaga de fam a la presó de Lledoners. Joaquim Forn i Josep Rull s’han afegit aquest dilluns a la protesta iniciada el cap de setmana per Jordi Sànchez i Jordi Turull.

D’aquesta manera l’extinent d’alcalde de Seguretat de Barcelona i exconseller d’Interior i l’exconseller de Territori se sumen a aquesta modalitat de reivindicació per denunciar el “bloqueig” del Tribunal Constitucional (TC) per impedir “l’accés als tribunals internacionals i a la justícia europea”. En un comunicat d’aquest dilluns a la tarda, els dos dirigents independentistes argumenten que aquesta és l'”única alternativa” que tenen a la presó per fer “més visible” la “discriminació” dels seus drets.

Rull i Forn renunciaran voluntàriament a la ingesta d’aliments des de les 00:00 hores d’aquest dimarts. La web VagadeFam.cat ja ha rebut més de 192.100 adhesions a la denúncia del bloqueig del TC.

Més informació

Nou comentari