Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tallen la Via Laietana en suport a la vaga de fam de Sànchez i Turull
  • CA

Unes 150 persones, segons la Guàrdia Urbana de Barcelona, han tallat la Via Laietana de la ciutat el matí d’aquest diumenge per mostrar el seu suport al líder de l’ANC, Jordi Sànchez, i l’exconseller Jordi Turull, que van començar una vaga de fam indefinida a la presó de Lledoners el dia anterior. La concentració s’ha allargat durant poc més de dues hores i ha tingut lloc després d’una protesta prèvia a la plaça Sant Jaume.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra a Europa Press, la protesta ha començat sobre les 11 hores i a les 14 hores la via romania encara tallada per unes 40 persones. No s’han realitzat detencions ni hi ha constància d’identificacions. La policia catalana ha ressaltat que no hi ha hagut disturbis ni incidents més enllà del tall al trànsit. La Guàrdia Urbana ha desviat el trànsit a la zona per carrers propers i ha pactat un canvi d’itinerari amb una manifestació de motoristes que tenien previst parar a Via Laietana per homenatjar les víctimes d’accidents de trànsit. 

Els manifestants portaven banderes estelades i han cridat consignes com ‘Llibertat presos polítics’, ‘In, inde, independència’ o ‘Fora, fora, fora la justícia espanyola’. La protesta s’ha convocat a través de les xarxes socials, on es poden veure vídeos del tall de trànsit. També a través de les xarxes una part dels assistents han lamentat que no assistís més gent a donar suport als presos polítics. 

 

 

Més notícies
Milers de motoristes protesten contra les polítiques municipals de mobilitat
Notícia: Milers de motoristes protesten contra les polítiques municipals de mobilitat
Comparteix
Reivindiquen que els vehicles de dues rodes són "la solució i no el problema" i demanen centrar-se en reduir la sinistralitat
Colau i Asens donen suport a la vaga de fam de Turull i Sànchez
Notícia: Colau i Asens donen suport a la vaga de fam de Turull i Sànchez
Comparteix
L'alcaldessa i el tercer tinent de Barcelona demanen al Tribunal Constitucional que deixi de "bloquejar sistemàticament" el dret a recórrer a Europa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa