El PSC, sobre Corbacho a la llista de Valls: “És un projecte gris que mira al passat i no al futur”

El partit defensa als seus candidats per Barcelona i l'Hospitalet, els alcaldables Jaume Collboni i Núria Marín

El PSC ha respost amb calculada fredor al fitxatge de l’exalcalde i exministre socialista Celestino Corbacho com a número 3 de la llista de Manuel Valls, que compta amb les sigles, el suport econòmic i els quadres de Ciutadans. “És un projecte gris que mira al passat i no al futur”, ha criticat Salvador Illa, secretari d’organització PSC. “Barcelona necessita una nova generació, amb noves idees per a una ciutat que té nous reptes i no vol mirar enrere”, ha contraposat.

[r:1]

El partit defensa així als seus candidats per Barcelona i l’Hospitalet, els alcaldables Jaume Collboni i Núria Marín: “El PSC té un tàndem per a Barcelona i Hospitalet per liderar el futur”. “Un projecte per a Barcelona necessita coneixement de la ciutat i no s’improvisa. La candidatura de Valls és molt poc de Barcelona”, ha asseverat Illa.

Una “candidatura Frankenstein”, segons Josep Bou (PP) 

L’alcaldable del PP a Barcelona, ​​Josep Bou, també ha criticat la incorporació de l’exministre Corbacho, fent servir una expressió d’Albert Rivera (Cs) i obviant que Corbacho es va donar de baixa del PSC el gener de 2018. “Hem passat del ‘Govern Frankenstein’ de Sánchez, a la ‘candidatura Frankenstein’ de Valls a Barcelona”, ha dit. “La candidatura de Valls amb el fitxatge Corbacho contradiu la proposta d’Albert Rivera que assegurava que Cs es comprometia a no pactar ni amb Sánchez ni amb el PSOE després de les eleccions generals”, ha afegit. També ha recordat que Corbacho “va formar part del govern del PSC que pactava amb l’ERC de Carod Rovira i que defensava l’Estatut de 2006 que definia a Catalunya com a nació“.

Més informació

Nou comentari