El ministeri dona llum verda al partit amb què Valls vol presentar-se a les eleccions al Parlament

La seva número dos a l'Ajuntament de Barcelona, Eva Parera, en serà la secretària general

El ministeri de l’Interior ha donat llum verda al nou partit polític d’àmbit estatal, sota el nom Barcelona pel Canvi, amb què Manuel Valls vol presentar-se a les eleccions al Parlament. Fonts de la formació han explicat  que el moviment respon a la voluntat de l’ex primer ministre francès de poder concórrer a les futures eleccions al Parlament de Catalunya, com ja havia insinuat ell mateix diverses vegades. L’escissió amb Ciutadans (Cs) que va protagonitzar Valls després de permetre la investidura d’Ada Colau, sumada als mals resultats que els taronges han aconseguit en els darrers comicis estatals, pot haver portat l’exprimer ministre francès a fer aquest moviment per intentar ocupar l’espai dels d’Inés Arrimadas.

Tot plegat mentre els darrers mesos han sorgit diverses forces que s’autodefineixen com a catalanistes no independentistes que busquen obtenir representació al Parlament.

Al registre de partits del Ministeri s’indica que la formació disposa de pàgina web i que té la seu a la planta segona del número 1 de la plaça Sant Jaume, a l’Ajuntament de Barcelona.

Cal recordar que Valls és regidor municipal, al costat d’Eva Parera. Precisament, Parera serà la secretària general de la formació, que tindrà com a secretari de finances l’empresari Carlos Rivadulla, successor de Josep Bou a l’entitat unionista Empresaris de Catalunya.

Més informació

Nou comentari