Torra i Colau s’enganxen per un tercer tripartit i els vots de Valls

L'alcaldessa sosté que no li "agrada" el president i ell li retret l'aval dretà en la seva investidura

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, segueixen exhibint una sintonia política ben escassa. Aquest dijous la líder dels comuns ha defensat en una entrevista al programa Aquí, amb Josep Cuní de la Ser la reedició del tripartit d’esquerres (ERC-BComú-PSC) a la Generalitat de Catalunya en lloc de l’actual govern JxCat-ERC. “No m’agrada el president Torra i preferiria que hi hagués un acord d’esquerres en el Govern”, ha dit a l’emissora. 

Torra li ha respost amb sarcasme: “Vaja. Sí, ho lamento”. I li ha llançat un dard recordant-li que va ser investida alcaldessa no només amb vots d’esquerres: “El Sr. Manuel Valls no em va votar a mi”.

La líder de JxCat al consistori també li ha contestat, molt més directament: “A nosaltres no ens agrada Ada Colau com a alcaldessa i el baròmetre municipal diu que a la ciutadania tampoc”. “Ho és gràcies als vots de Manel Valls i Ciutadans”, ha afegit.

Comentaris

  A Colau 10/01/2020 4:47 pm
  Amb ella no li agrada el president de la Generalitat i també hi ha molta gent que no li agrada l'alcaldessa de Barcelona. Però alerta els comuns ja estan preparant el pacte a la Generalitat amb Esquerra, Psoe i Esquerra , Si som independentistes alerta a qui votem. Hi ha partits que prefereix prioritzar el govern del reine d'Espanya que la governabilitat a Catalunya. Alerta!!!
  un tipo que vive en Tabarnia 10/01/2020 3:11 pm
  no entenc com hi ha gent que pot votar la Colau, be de fet si que ho entenc, es tracta de tinguer un cert nivell intelectual
  Anna 10/01/2020 8:35 am
  Com a Catalana, no. M'agrada ni Colau, ni Unides Podemos, ni la sucursal del PSOE a Catalunya, ni els tripartits, i ara ni ERC, vaig deixar de votar ERC quan van fer el tripartit i ja no ho he tornat a fer més, Endavant President Torra.
  Tot planificat fa temps ... 09/01/2020 7:10 pm
  ERC i Podemos i molt possiblement el PSOE català ja ho tenen tot estudiat i previst des de fa 1-2 anys. La investidura del Sanchez també estava prevista.
  Pol 09/01/2020 6:32 pm
  A mi no m'agrada gens Espanya, per això vull la independència política del nostre país. Colau prefereix pertànyer a Espanya i creu que la seva capital és Madrid. Ve-t'ho ací.

Nou comentari