Valls s’indigna per la presència d’estelades al Palau de la Música

El regidor de Barcelona pel Canvi ha criticat l’espectacle, que considera “patètic”

El regidor de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls, ha criticat durament el desplegament d’estelades i llaços grocs durant el Concert de Sant Esteve de l’Orfeó Català, que també va comptar amb una pancarta de Tsunami Democràtic. Valls ha qualificat l’espectacle de “patètic” i ha assegurat que el Palau de la Música es va convertir en un “aquelarre nacionalista”.

“No respecten res, ni la música, ni el Nadal, ni les persones. Que trist…”, va dir dijous l’ex primer ministre francès en una piulada. El moment més criticat per Valls va ser quan es van interpretar ‘El Cant de la Senyera’ i ‘Els Segadors’, moment en el qual el públic es va posar dempeus, com és tradicional, i alguns assistents van treure les estelades i van cridar “Llibertat!” i “Independència!”

 

Més informació

Comentaris

  Observador 27/12/2019 9:20 am
  A mi em molesten molt més les estanqueres arreu on siguin i m'haig d'aguantar.
  Llibertat per als presoners polítics 27/12/2019 11:52 am
  Una feina més per a en Valls, ara s'haurà de "desindignar"... d'on no n'hi ha no en raja i qui no té feina el gat pentina.
  Larsen 27/12/2019 11:52 am
  És notícia que aquest senyor s'indigni? Hi ha moltes persones que cada dia s'indignen arreu del món? Quin valor especial té la indignació d'aquest senyor? Per ser un polític que hagué de marxar fracassat del país on havia començat la seva carrera? De veritat, és notícia la seva opinió?
  josep 27/12/2019 8:54 pm
  a on erets els anys 60, aquest pais en el Palau ja feiem la nova cancçp i la gent intel.lectual catalana ja cridava, on erets tu fracasat gabatxo

Nou comentari