La CUP fitxa un taxista per a les eleccions municipals

Es tracta de Cesc Roca, el coordinador dels CDR del taxi

La CUP aprofitarà el perfil de lluita social del conflicte del taxi amb el fitxatge d’un membre d’Élite Taxi. Es tracta de Cesc Roca, un taxista que ha destacat com a cara visible del sector juntament amb ‘Tito’ Álvarez. Fonts properes a la negociació han confirmat al TOT Barcelona que Roca entrarà a la llista de la formació anticapitalista per al 26 de maig.

[r:1]

Consultada per aquest diari, la CUP ni confirma ni desmenteix la informació i anuncia que farà públics els noms que completaran la llista el 4 d’abril. Roca s’ha erigit com la veu dels taxistes independentistes com a coordinador del Comitè de Defensa del Taxi (CDT), que actua com a CDR i aglutina els treballadors del sector partidaris de la república catalana. 

La posició que ocuparà Roca a la llista no ha estat concretada encara, però podria ser la número nou. Els vuit primers llocs són per a membres de la formació. El fitxatge de Roca arriba després que el líder destacat dels taxistes, ‘Tito’ Álvarez, hagi fet públic que ha rebutjat ofertes per formar part de llistes electorals al Parlament, el Congrés i a l’Ajuntament. 

Més informació

Nou comentari