Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un conseller de districte de la CUP denuncia amenaces després de trobar dues bales a la bústia
  • CA

El conseller de districte d’Horta-Guinardó de la CUP, Joan Melenchon, ha denunciat als Mossos d’Esquadra amenaces després de trobar dues bales a la bústia. Melenchon ha precisat que una de les bales l’ha portat a la policia catalana com a part de la denúncia, mentre que l’altra l’ha mostrat en roda de premsa. El conseller de districte ha considerat que l’amenaça està provocada perquè defensen “persones a qui es vol fer fora de casa” i perquè denuncien actes de Vox. “Creiem que estem assenyalats i que ens fan seguiments”, ha dit, visiblement emocionat. També ha matisat que les bales no anaven acompanyades de cap nota ni missatge escrit.

El membre de la formació anticapitalista ha recordat les paraules del candidat del PSC, Jaume Collboni, al TOT Barcelona en què equiparava la CUP amb Vox. Melenchon ha criticat el “blanquejament” de la ultradreta per part del socialista. “Ens fa gràcia que ens assenyali Collboni perquè també li pot tocar a ell, com a qualsevol persona que s’apropi a l’esquerra”, ha declarat. “Ahir el feixisme em va assenyalar”. 

[r:1]

Malgrat tot, Melenchon ha avisat que no tenen por i que diran “no passaran” al feixisme. Ha lamentat que els ultres no dubten a amenaçar de mort quan la CUP “molesta” al capital. “No em considero víctima d’assetjament perquè no els vull donar el poder que no tenen”, ha avisat.

[r:2]

Al conseller d’Horta-Guinardó l’han acompanyat la regidora Maria Rovira i l’alcaldable Anna Saliente. Rovira ha alertat que l’extrema dreta actua amb “total impunitat”. La regidora ha apostat per l’autoorganització, les ocupacions de pisos buits i accions com la dels veïns del Raval a la capella de la Misericòrdia, ocupada des de dijous passat, per lluitar contra l’extremisme de dretes. “Hem de sortir als carrers”, ha afegit, i ha avançat que la CUP participarà a la manifestació contra l’acte de Vox aquest dissabte. 

L’alcaldable de la formació anticapitalista ha posat de relleu la importància de millorar les condicions de vida de la “classe treballadora” per impedir l’avenç de l’extrema dreta. 

 

Més notícies
La CUP troba “greu” que un candidat del col·lectiu LGTBI com Collboni els compari amb Vox
Notícia: La CUP troba “greu” que un candidat del col·lectiu LGTBI com Collboni els compari amb Vox
Comparteix
El candidat del PSC ha insistit a vincular la formació anticapitalista i la ultradreta perquè són "radicalismes"
Comuns i Esquerra se sumen a les crítiques a Collboni per comparar Vox i la CUP
Notícia: Comuns i Esquerra se sumen a les crítiques a Collboni per comparar Vox i la CUP
Comparteix
El primer tinent d'alcaldia denuncia que "algú que es diu d'esquerres equipari l'extrema dreta" amb la formació anticapitalista i ho considera "una barbaritat"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa