Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
‘Tito’ Álvarez aconsegueix que Élite el faci alliberat per deixar de conduir taxis
  • CA

Alberto ‘Tito’ Álvarez deixa de conduir el taxi. La cara visible dels taxistes i membre de la junta de l’associació Élite Taxi ha explicat que s’implicarà “en cos i ànima” en el projecte que vol convertir Élite en un lobby i conduirà el taxi per última vegada aquest dimecres. Álvarez ha detallat que cobrarà un sou de l’associació per encapçalar la promoció d’Élite. Per a ell, però, és un “sacrifici”. “Aquest projecte canviarà la meva vida, segurament hauré d’estar molt de temps fora de casa”, ha considerat.

El fins ara portaveu d’Élite ha destacat que podria estar a les llistes per a l’Ajuntament, el Parlament i, “fins i tot”, el Congrés, tal com va desvelar a aquest diari. Álvarez ha argumentat que ha rebut ofertes de diversos partits per fer el salt a la política, però nega cap possibilitat de fer-ho. “Sóc més útil al carrer perquè al Parlament o al Congrés hi pot estar qualsevol”, ha expressat. “Ja ho veiem amb la gent del PP i Ciutadans”. 

Élite Taxi iniciarà un procés de professionalització per defensar el sector a l’Estat i a Europa. Per això, Álvarez ha fet broma: “Hauré d’aprendre anglès i francès!”. L’associació començarà a cobrar quotes als associats i pretén anar “a per totes” i professionalitzar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa