L’oposició sobiranista marxa de la comissió municipal d’Economia en protesta pel judici de l’1-O

Ja s'havien votat els punts més decisius i la sessió ha continuat sense ells

Els regidors del PDECat, ERC i la CUP i els dos no adscrits Gerard Ardanuy i Juanjo Puigcorbé han decidit abandonar la comissió municipal d’Economia en protesta pel judici de l’1-0.

Un cop transcorreguda la part executiva de la comissió, on es voten els punts més decisius, els grups independentistes han intervingut per anunciar la seva sortida. La sessió no s’ha arribat a suspendre perquè la permanència de BComú, Cs, PSC i PP ha garantit el quòrum necessari per prosseguir amb l’ordre del dia.

Donat el precedent del passat 21 de desembre, quan els sobiranistes també van abandonar una comissió municipal i es van discutir els quòrums mínims, la continuïtat de la comissió s’ha donat per feta i no ha calgut debat polític.

Ciutadans critica la decisió

La reacció de Ciutadans ha sigut gairebe immediata. La presidenta del grup municipal, Carina Mejías, ha retret als “grups municipals separatistes” en una piulada que hagin marxat de la comissió per assistir “a una manifestació independentista en favor dels polítics que van donar un cop a la democràcia“.

 

Més informació

Nou comentari