Els joves instal·lats a la plaça Universitat debaten si han d’aixecar l’acampada

Algunes veus de l'assemblea adverteixen del "desgast" i advoquen per planificar una altra mena de mobilitzacions

Els joves de l’acampada es plantegen el paper que tenen en la lluita independentista. En l’assemblea del vuitè dia, alguns joves han demanat la paraula per admetre el “desgast” que provoca l’acampada i han proposat altres alternatives, com ara organització als barris i a la participació en manifestacions de Tsunami Democràtic.

Altres, però, s’han posicionat a favor de mantenir la protesta per mantenir la pressió i aconseguir objectius com la dimissió del conseller d’Interior, Miquel Buch. A més, alguns han presumit que “ningú els farà fora” perquè ni l’Ajuntament ni la Generalitat estan disposats a assumir el cost polític.

Amb tot, les veus a favor i en contra d’aixecar les tendes de campanya han estat escoltades per tots els presents, que movien les mans en senyal d’aprovació quan volien manifestar que hi estaven d’acord.

“Encara no hem aconseguit l’objectiu d’alliberar les preses polítiques” ha estat una de les proclames més aplaudides, en el sentit que consideren que han de continuar. Altres, però, s’han mostrat favorables a dosificar els esforços i marxar de la plaça Universitat.

Més informació

Nou comentari