Polèmica a l’acampada per la manera de fer fora dos denunciats per masclisme

Una portaveu del Punt Lila recrimina públicament a un grup de joves de la protesta que es posessin agressius amb els dos homes que ja havien acceptat marxar

L’assemblea del vuitè dia de l’acampada de la plaça Universitat ha inclòs un episodi desagradable per als acampats. Ha estat la portaveu de la comissió Punt Lila l’encarregada de traslladar informació sobre l’expulsió de dos joves acampats que havien agredit verbalment noies i estaven acusats de robatoris.

Alguns acampats “encaputxats, tots de negre” els van increpar per fer-los fora, cosa que han criticat les responsables del Punt Lila i de la comissió de seguretat. Finalment, els joves van marxar voluntàriament. “Tenien la intenció de fer-los fora amb mètodes que no havíem pactat al Punt Lila ni a la comissió de seguretat, amb intimidació, i fins i tot van estar a prop de la violència física. Nosaltres ho vam haver d’aturar”, ha explicat la portaveu durant l’assemblea oberta. 

[r:1]

De fet, el cap de setmana passat el Punt Lila ja va advertir que s’havien de seguir els prorocols i que ningú que no fos de la comissió específica havia d’intervenir en aquests casos, precisament per evitar excessos com els exposats avui.

Més informació

Nou comentari