L’acampada desafia Vox i es nega a deixar-los espai per a un acte electoral

Fonts del partit d'Abascal neguen que tinguin prevista cap trobada a la plaça Universitat

L’acampada de la plaça Universitat es planta també davant de Vox i es nega a cedir l’espai que els reclamen perquè el partit de Santiago Abascal faci un acte electoral aquest dimecres.

[r:1]

“Davant de la proposta de mediació de deixar lliure l’espai centra de la plaça per permetre el desenvolupament d’aquest acte d’extrema dreta, i entenent que la resolució de la Junta Electoral Provincial feta pública avui ens avala, l’assemblea de l’acampada ha decidit no permetre-ho. L’acampada no es mourà ni un mil·límetre i no deixarem pas al fet que el feixisme escampi el seu discurs d’odi i repressió”, han indicat en un comunicat.

De fet, els joves acampats, demanen que hi vagin “persones antifeixistes a passar la nit” i que es concentrin demà al matí a la plaça. “Per defensar-nos i plantar cara a la presència de l’extrema dreta al nostre país”, acaba el comunicat.

Portaveus de l’acampada han concretat, a preguntes del Tot Barcelona, que se’ls ha comunicat que l’acte de Vox serà demà al matí, tot i que no en saben l’hora exacta.

En canvi, una estona després un portaveu de Vox ha assegurat a ‘El Món’ que no està previst, ni ho ha estat en cap moment, fer cap acte de campanya a la plaça Universitat. “Ho hem sentit en mitjans de comunicació, però no tenim res previst en aquest punt”, ha insistit.

La realitat és que abans de l’inici de campanya Vox va demanar els permisos per a l’acte, però quan va veure que s’hi muntava l’acampada va descartar fer-lo, informa Catalunya Ràdio.

Més informació

Nou comentari