Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Aneu a la merda!”: tensió entre antifeixistes i simpatitzants de Vox a Sant Martí
  • CA

Manifestants antifeixistes i partidaris de Vox s’han intercanviat insults durant els moments previs a l’acte de campanya que el partit d’ultradreta havia organitzat al Centre Cívic Sant Martí de Barcelona. “Aneu a la merda”, ha cridat una simpatitzant de la formació verda. Aquest matí a l’equipament han aparegut diverses pintades contra Vox i durant el dia s’ha convocat una protesta a través de les xarxes. Un centenar de persones s’ha acostat fins al centre cívic per protestar contra el partit.

Just abans que comencés, els manifestants convocats pels CDR han intentat entrar a un centre cívic on s’ha de celebrar un acte de Vox. Els Mossos d’Esquadra han acudit al lloc i han establert un cordó per evitar que entressin a l’espai. Abans s’havien viscut moments de tensió entre seguidors del partit ultra i antifeixistes amb insults creuats. 

Més tensió a la sortida del míting

Al final de l’acte, que ha durat una hora i mitja, els dirigents del partit ultra han sortit escortats pels Mossos d’Esquadra, que han acompanyat Jorge Buxadé, Iván Espinosa de los Monteros i Ignacio Garriga fins als cotxes oficials. Ho han fet entre crits de “nazi, pardillo, tu boca en el bordillo” i “pim pam pum, que no en quedi ni un!”. Un centenar de manifestants s’han quedat fins que ha acabat l’acte per increpar i cridar consignes antifeixistes quan sortien els assistents a l’acte. Hi ha hagut alguna empenta per part de la policia catalana cap a manifestants que s’apropaven massa als cotxes oficials, però la tensió no ha passat d’aquí.

Més notícies
“Vox mata!”: pintades contra el partit ultra al centre cívic on celebrarà un míting
Notícia: “Vox mata!”: pintades contra el partit ultra al centre cívic on celebrarà un míting
Comparteix
El partit d’ultradreta ha acusat de “totalitaris” els autors de les pintades
L’acampada desafia Vox i es nega a deixar-los espai per a un acte electoral
Notícia: L’acampada desafia Vox i es nega a deixar-los espai per a un acte electoral
Comparteix
Fonts del partit d'Abascal neguen que tinguin prevista cap trobada a la plaça Universitat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: VIVA VOX a març 01, 2021 | 23:58
    VIVA VOX març 01, 2021 | 23:58
    Visca VOX! Els antifeixistes no tenen ni punyetera idea de res!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa