Maragall replica a Colau que té “tot el dret” a voler-la fer fora de l’alcaldia

El candidat republicà respon a l'alcaldessa després del míting central de BComú

El candidat d’ERC a les eleccions municipals d’aquest diumenge, Ernest Maragall, participa aquesta tarda en un acte de Jovent Republicà a Gràcia, feu dels republicans, i segur que serà un moment per respondre públicament i davant del seu públic a l’atac que li va llançar ahir Ada Colau, que va acusar-lo d’haver canviat de partit per governar amb “la dreta corrupta de CiU”. Però ahir a la nit ja va començar a esmolar les eines amb un piulada a Twitter.

En resposta a un dels retrets que l’alcaldessa li havia fet al míting central de Barcelona en Comú al matí –”el PSC i ERC diuen ara que el seu principal objectiu és treurem a mi”–, Maragall va tuitejar un missatge en què reivindicava el seu dret a aspirar a l’alcaldia, “a voler tornar el bon govern a Barcelona, a treure-la de l’aïllament i la petitesa on l’ha posada” l’actual equip de govern.

La piulada també incorpora el vídeo d’un fragment d’una intervenció de Maragall en un míting en què encara va més enllà: “M’adreço directament a tot els ciutadans progressistes que pensen que el millor per a Barcelona és passar pàgina del govern Colau“.

Més informació

Nou comentari