Valls acusa Colau de ser “provinciana” perquè retira els fons del circuit de Montmeló

El candidat a l'alcaldia de Barcelona amb el suport d'Albert Rivera insisteix a organitzar uns Jocs Olímpics el 2030 o el 2032

L’ex primer ministre francès i candidat a l’alcaldia de Barcelona en les eleccions municipals d’aquest 2019, Manuel Valls, ha tornar a proposar que la ciutat aculli uns Jocs Olímpics d’hivern el 2030 o d’estiu el 2032. En declaracions als mitjans a Montmeló, on ha assistit al Gran Premi de Fórmula 1 del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha apostat per “reforçar” aquest equipament que “genera gairebé 400 milions d’euros en tot l’any i 10.000 llocs de feina” i perquè la capital catalana aculli grans esdeveniments esportius. Per a Valls, Barcelona “ha d’apostar per grans moments”.

És per això que el candidat de Ciutadans i Albert Rivera ha retret a l’alcaldessa, Ada Colau, que no potenciï el circuit i ho ha atribuït a una “visió petita i provinciana” de la candidata de BComú. Des del primer moment del seu mandat, els comuns van anunciar que retirarien progressivament la subvenció i ara han congelat l’última entrega a causa d’una investigació oberta sobre els comptes del circuit.

Sobre l’aposta olímpica, Valls ha assegurat que ha treballat “amb el moviment olímpic espanyol” i que preveu visitar els alcaldes del Pirineu per articular una candidatura per al 2030, però també amb la Vall d’Aran i amb els “amics aragonesos”. També ha destacat que es podrien dur a terme uns jocs d’estiu “40 anys després” dels de 1992.

No obstant això, l’ex primer ministre francès ha advertit que tant els jocs o la competició de Fórmula 1 “no serien possibles” amb un alcalde independentista “perquè no vol pactar amb l’Estat”, que és qui envia la carta de candidatura, ha subratllat.

“Hem d’ocupar-nos dels problemes dels barcelonins, però també hem de mirar al futur”, ha afirmat Valls, que ha reclamat “un canvi potent” a l’alcaldia de Barcelona per acabar amb el govern d’Ada Colau, a qui ha acusat de no tenir “ambició”.

Més informació

Comentaris

    capitao lampiao 12/05/2019 10:07 pm
    "Mais, comment peut-on etre Persan?"
    i una més 13/05/2019 11:42 am
    el que s'ha de fer per tenir una invitació del circuit

Nou comentari