Manuel Valls: “Que la Cambra caigui en mans independentistes és molt greu”

Josep Bou ha dit que "és el pitjor que podia passar"

El candidat a l’alcaldia amb el suport de Ciutadans, Manuel Valls, ha reaccionat a la victòria independentista a la Cambra de Comerç: “Que caigui en mans independentistes és molt greu”. L’alcaldable i ex primer ministre francès s’ha mostrat “preocupat” pel resultat a les eleccions ja que la Cambra de Comerç és una institució “bàsica per a Barcelona, igual que Foment”. “És una nova etapa que pot portar al desastre”, ha lamentat Valls.

[r:1]

El candidat popular, Josep Bou, també ha manifestat la seva decepció amb els resultats de les eleccions. “És una molt mala notícia”, ha declarat. A més, ha atribuït la victòria de la candidatura independentista al “separatisme colonitzador”. “Està tot penetrat, han fet una feina extraordinària”, ha concedit. També ha dit que “els han fet un gol” a la Cambra de Comerç.

Malgrat tot, l’alcaldable del PP s’ha mostrat disposat a “entomar” el cop, però no s’ha estat de dir que la victòria de la llista impulsada per l’ANC és “el pitjor que podia passar”.

Més informació

Comentaris

  Vicenç Ramoneda 09/05/2019 1:26 pm
  Al final a resultat que, de demòcrata no en te res!
  En Valls desbarra. 09/05/2019 1:35 pm
  El que es greu és que un ex primer ministre francès faci comentaris despectius envers el món empresarial Català. Que parli de colonització un jacobí francès...
  Pitxolí 09/05/2019 1:54 pm
  Si és tan greu, caldrà saltar-se la democràcia, ¿oi sr. Valls? Perquè la democrácia només té validesa qua els resultats que produeix són els que a vostè li agraden, ¿oi, sr. Valls?
  capitao lampiao 09/05/2019 2:04 pm
  Sera el separatisme descolonitzador. El que es colonitzador sempre es l;imperialisme. Es com dir la democracia dictatorial o el feixisme democratic.
  busman 09/05/2019 2:29 pm
  !! --> ___/
  Maria Teresa 09/05/2019 3:32 pm
  És molt positiu per al nostre País que hagi guanyat una candidatura independentista a la Cambra; qui no se'n vulgui adonar que el País camina a passos de gegant cap a una modernització, cap a la nostra llibertat econòmica i social ho té malament, perquè és inevitable la nostra llibertat com a País.
  Papitu 09/05/2019 4:05 pm
  Feu-vos fotre.
  Pirinaico 09/05/2019 5:15 pm
  Jigajigagiigaiiii
  ton c. 09/05/2019 6:40 pm
  ara que s´ha votat de prendre les decissions a Barcelona en lloc de Madrid, ja sabem per si no ho sabiem que volen els unionistes-monàrquics, seguin xarrupant de la mamella espanyola a costa de nosaltres,

Nou comentari