La candidatura independentista guanyadora a la Cambra: “Deixarem de mirar a Madrid”

La directora general d'Isardsat, Mònica Roca, aposta per posar l'ens al servei del país i de totes les seves empreses

La candidatura independentista que ha arrasat a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona té molt clares les seves prioritats: “Deixarem de mirar a Madrid”, ha dit la directora general d’Isardsat, Mònica Roca, que ha obtingut un dels 32 escons que s’han endut els empresaris independentistes. Roca ha celebrat que “l’empresariat hagi votat independència” i ha volgut llançar un missatge tranquil·litzador assegurant que la Cambra “treballarà pel país i per les empreses de Catalunya, tant si són independentistes com si no”.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, la directora general d’Isardsat s’ha mostrat confiada que la revisió de gairebé un miler de vots per part de la Junta Electoral no tindrà un gran impacte en els resultats. “Alguna vocalia s’ha guanyat per dos vots i alguna altra s’ha perdut per cinc”, afegit. “L’èxit segueix sent rotund”. Roca ha confessat que era “molt difícil” preveure els resultats d’unes eleccions que qualificat d'”insòlites” i ha reconegut que no s’esperaven un resultat tan contundent perquè hi havia moltes candidatures.

[r:1]

Bona part de la campanya electoral ha estat marcada per la irrupció del grup d’empresàries 50a50, que demanava més paritat a la Cambra de Comerç, i Mònica Roca ha recollit el guant. “Volem paritat i la nostra idea és que un home tingui la presidència durant dos anys i una dona durant dos més”, ha dit sense concretar noms ni qui seria el primer a resultar escollit. La Junta Electoral té fins al pròxim dilluns per resoldre les reclamacions i donar els resultats definitius i s’espera que el ple de la Cambra es pugui constituir a principis de juny.

La directora general d’Isardsat també ha lamentat la poca implicació de la Cambra de Comerç a l’hora de fer difusió de les eleccions –la participació, tot i haver crescut exponencialment, s’ha quedat en un 4% del cens de 430.000 empreses i autònoms amb dret a vot–. També ha criticat que hi hagi 14 escons de pagament, uns seients que han estat “comprats per l’Íbex-35 en una subhasta amb l’excusa de finançar la Cambra”. 

Més informació

Comentaris

  Pep 09/05/2019 2:39 pm
  Sr: Jordi,si us plau! deixi ja d'una vegada d'insistir,No li fem ni cas. Ens dona mes pena que gloria, ixo de sentir-se sol te de ser molt dur.
  JORDI 09/05/2019 11:46 am
  Para mirarnos en el ombligo......y seguir robando a manos llenas
  JORDI 09/05/2019 11:11 am
  ufffffffffffffff

Nou comentari