Valls adverteix del “gran perill” que Maragall i Colau pactin per governar Barcelona

Assegura que la negativa de Colau i Maragall ha obligat a suspendre un debat a TVE previst per a dilluns

El candidat de Barcelona pel Canvi-Cs en les eleccions municipals d’aquest 2019, Manuel Valls, ha advertit del “gran perill” d’un govern de BComú i ERC a la ciutat. “Jo no vull que Barcelona sigui groga, sinó de tots els colors”, ha dit. I, després d’advertir que també hi podria haver un tripartit –BComú, ERC i PSC–  ha llançat al candidat socialista, Jaume Collboni, la pregunta sobre amb qui pensa pactar després de les eleccions. S’ha reivindicat com “l’únic canvi possible” i ha afirmat que vol un pacte amb els socialistes “per poder governar aquesta ciutat”.

“Por” a debatre de Colau i Maragall

L’ex primer ministre francès també ha assegurat que els candidats d’ERC, Ernest Maragall, i BComú, Ada Colau, “tenen por dels debats”. És la seva conclusió després que s’hagi cancel·lat el que estava previst per dilluns a RTVE perquè, ha dit, han decidit no assistir-hi. Valls ha criticat la decisió dels seus rivals, ha animat tant Maragall com Colau a anar-hi i ha demanat als ciutadans que segueixin tots els debats. “Demano als barcelonins que vegin aquest debat i tots els debats”, perquè són oportunitats per contrastar propostes i programes.

La Zona Franca, “un dels nous centres de Barcelona”

Les declaracions les ha fet durant una visita al barri de la Marina de Port, on ha proposat per convertir el passeig de la Zona Franca en una “nova Via Laietana”. Valls ha apostat per fer dels barris de la Marina “un dels nous centres de Barcelona” amb noves escoles bressol, espais verds i equipaments i amb el passeig de la Zona Franca com a gran artèria que connecti la ciutat amb el port. També ha destacat que la Marina “és un dels sectors on a Barcelona es pot construir molt més habitatge de qualitat”.

Més informació

Comentaris

    Mama 12/05/2019 3:32 pm
    VOTEU PUIGDEMONT AL PARLAMENT EUROPEU

Nou comentari