Duel de xiulets i aplaudiments a Colau en el pregó de la festa de Sants

"Benvinguts els xiulets i els aplaudiments", contesta l'alcaldessa davant l'intent d'imitar la protesta de Gràcia

Ada Colau ha tornat a ser rebuda amb xiulets en la Festa Major d’un barri, però aquest cop també ha aconseguit aixecar aplaudiments. Partidaris i detractors de l’alcaldessa de Barcelona han confluït en el pregó de les festes de Sants, que prenen el relleu de les de Gràcia, on la líder dels comuns va dur-se una forta escridassada que el pregoner i president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, va intentar sufocar sortint en defensa de l’alcaldessa, que no va poder reprimir les llàgrimes.

Els gestos de rebuig i els crits de “Fora Colau” d’alguns veïns han sigut aquest cop contrarestats per les ovacions amb què s’intentava callar l’esbroncada a l’alcaldessa. Colau, ferma aquest cop i previnguda després de l’episodi de fa uns dies, ha sortit al pas de les mostres de desaprobació, que va definir d’actitud sectària i que va associar amb el debat sobre la independència de Catalunya després de l’inicident a Gràcia.

“Aquesta ciutat meravellosa i aquest barri el fem entre tots, més en un moment de Festa Major, de convivència, on no sobra ningú. Només sobra la intolerància, la discriminació i els discursos d’odi“, ha proclamat Colau, mentre rebia per igual mostres de suport i d’amonestació. “Benvinguts els xiulets, benvinguts els aplaudiments, benvinguda la gent de fora, benvinguts els que han nascut aquí i benvingut tothom que vol treballar pels barris i una ciutat orgullosament diversa”, ha respost davant la temptativa d’imitar la protesta molt més sorollosa de Gràcia, on l’alcaldessa gairebé no va trobar aplaudiments de consol.

A banda, Colau ha pregat que es respectin les mesures sanitàries davant la Covid i el descans dels veïns, després de les aglomeracions viscudes en les últimes nits de les festes de Gràcia. A més, l’alcaldessa ha agraït la tasca de les entitats i plataformes de Sants des de l’esclat de la pandèmia durant l’acte del pregó, que aquest cop ha anat a càrrec de la directora del CAP Numància, Marta Sorribes, i el pastisser Joan Galimany.

Més informació

Comentaris

  Tripartit no, gràcies 24/08/2021 10:04 pm
  A Gràcia la van agafar despistada la Colau. A Sants s'ha endut la claca. Las subvencions no les reparteix per què sí.
  Albert Berrio 25/08/2021 12:43 am
  Colau és el pitjor alcalde que ha tingut Barcelona des de la mort del dictador i la restauració de la monarquia.
  Fotem fora a la bruticia COMUNA.WC 25/08/2021 5:29 am
  Colau compra aplaudiments i aavv corruptes. Barcelona diu PROU A LA LLUFA COMUNISTA, que haforrat als seus fins dalt i ha convertit Barcelona en unes HURDES DE MERDA COMU
  EldeGràcia 25/08/2021 7:13 am
  En resum, que aquesta vegada ha distribuit palmeros entre el públic per mirar de reduir l'esbroncada.
  Sara 25/08/2021 7:34 am
  Ahir anava acompanyada de les seves llepafigues.
  Amb els comuns no podem 25/08/2021 8:26 am
  L'okupa kolau és més frau que mai. Discurs vuit de paraules sinceres, que no sorprèn, perquè, la pitjor alcaldessa de Barcelona, va deixar de tenir principis, el dia que va acceptar els vots gratuïts del manuel vals
  No cola 25/08/2021 9:09 am
  Veurem si pot pagar a prou claca perquè la voti. Esperem q no
  Víctor, emprenyat. 25/08/2021 9:54 am
  Aquesta dama el que faria millor és anar-se'n ben lluny, sis-cent quilòmetres per exemple i que no torni mai més. Direcció França no, que ens la tornarien.
  Ricard 25/08/2021 2:18 pm
  Aplaudidors a sou públic.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 25/08/2021 2:49 pm
  Colau: LERROUX-WOMAN

Nou comentari