El grup d’Esquerra Republicana al districte de Sant Martí reclamarà explicacions i canvis al govern municipal per l’aparició de “plagues de rates, escarabats i paneroles”. En imatges publicades per la mateixa formació, es poden veure l’acumulació d’aquests animals que haurien provocat queixes veïnals. “Tant difícil és pel govern Colau-Collboni actuar amb prevenció?”, es demana el grup liderat per Ernest Maragall en un comunicat. Segons denuncien des d’ERC, l’Ajuntament hauria d’haver previst i solucionat una situació que succeeix de manera repetida durant l’època estival als barris de Sant Martí.

Així, el partit republicà ha introduït un prec i una pregunta que esperen que respongui el regidor del districte, David Escudé, del PSC. Davant aquesta “greu situació que s’ha produït”, Esquerra Republicana pretén collar l’actual govern perquè en reti comptes. A més, hi demana “una actuació urgent dels serveis municipals” ja que consideren que el conflicte “mereix un interès mínim per part del govern municipal”.

En l’escrit en què es presenta la situació al regidor David Escudé, la portaveu del grup municipal d’ERC al districte de Sant Martí, Lourdes Arrando, concreta que s’ha viscut una “alta proliferació d’escarabats i paneroles” al Front Marítim. Això “representat un problema de salut pública” i ha comportat queixes, insisteix. Per aclarir quins són els plans municipals, la formació republicana reclama saber quines mesures s’hi han dut a terme i quines es preveu aplicar per “eradicar o, com a mínim, disminuir” el problema.

També denuncia “l’aparició de rates durant aquest estiu als jardins Josep Trueta del barri del Poblenou” i “la possibilitat que hi hagi un cau”. En aquest sentit, sol·liciten una actuació imminent dels equips a disposició de l’Ajuntament per “identificar el cau, probablement ubicat a les graderies, i eradicar la plaga de rates” que pateix la zona.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Amb els comuns no podem a agost 24, 2021 | 17:54
  Amb els comuns no podem agost 24, 2021 | 17:54
  Quan una okupa, l'alcaldia de Barcelona, només hi ha la possibilitat de que la seva legislatura, passi a ser la pitjor de la història. Que hi hagin rates, només és una més de com està de bruta la ciutat. De fet l'acceptació dels vots gratuïts, del manuel vals, ja només per això, ja és una senyal de brutícia
 2. Icona del comentari de: fat boy a agost 24, 2021 | 19:39
  fat boy agost 24, 2021 | 19:39
  Que be, igual que al tercer mon. Amb aixo i l'epidemia de sarna ja falta menys per que sembli Bamako o Khartoum.
 3. Icona del comentari de: VISCA LA COLAU, VISCA EL COMUNISME DE LES RATES a agost 25, 2021 | 05:32
  VISCA LA COLAU, VISCA EL COMUNISME DE LES RATES agost 25, 2021 | 05:32
  Menjar rates es propi dels Comunistes. MOLTES GRACIES COLAU per donar.nos menjar als barcelonins
 4. Icona del comentari de: ciutadà a agost 25, 2021 | 09:03
  ciutadà agost 25, 2021 | 09:03
  Es deuen haver escapat de Parlament i de l'Ajuntament.
 5. Icona del comentari de: FRAN BCN a agost 25, 2021 | 11:16
  FRAN BCN agost 25, 2021 | 11:16
  La obsessió de La Kolau i la seva colla, expulsar cotxes del.carrer, la resta, ni se sap... vergonya!!!!

Nou comentari

Comparteix