Desena marxa pels presos en vaga de fam i compromís de mantenir-les indefinidament

La manifestació diària ha reunit aquest dimecres unes 120 persones, segons la Guàrdia Urbana

El trànsit a Pau Claris, Aragó, Diagonal i Via Laietana s’ha vist alterat aquest dimecres al vespre per la marxa diària convocada pels CDR i les Assemblees de Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC). Unes 120 persones, segons la Guàrdia Urbana, s’han concentrat davant de la Delegació del govern espanyol i han recorregut el centre de Barcelona en protesta per l’empresonament dels presos polítics. La marxa, com cada dia, ha acabat a la plaça Sant Jaume.


 
Es tracta del desè dia consecutiu en què manifestants independentistes reclamen “llibertat per als presos polítics” i clamen “boti, boti, boti, espanyol qui no boti” pel centre de la ciutat. Avui, com va passar dilluns, s’han viscut moments de tensió quan, a la cruïlla entre Pau Claris i plaça Urquinaona, alguns manifestants independentistes i un home s’han insultat i amenaçat.

Els independentistes ja han avançat que seguiran amb les concentracions diàries fins que s’acabin les vagues de fam de Josep Rull, Quim Forn, Jordi Turull i Jordi Sànchez.

Més informació

Nou comentari