Moments de tensió a la marxa pels presos polítics

Els Mossos han hagut de crear un cordó quan un grup de persones amb una bandera espanyola ha increpat els manifestants

Manifestants independentistes han tornat a recórrer aquest vespre el centre de la ciutat, provocant talls en el trànsit. La concentració, convocada pels CDR i Assemblees en Defensa de les Institucions Catalanes, ha començat, com és ja habitual, davant de la delegació del govern espanyol i ha prosseguit per Roger de Llúria fins arribar a passeig de Gràcia. Un total de 500 persones, segons els manifestants, han reclamat la llibertat dels presos polítics.

S’han viscut moments tensos quan un petit grup de persones, una d’elles amb una bandera espanyola, ha irromput en la manifestació del signe contrari a passeig de Gràcia a l’alçada de Consell de Cent. En aquest moment les BRIMO, que acompanyaven la comitiva independentista, han fet un cordó i han evitat enfrontaments.

Com ha succeït en les altres concentracions, el recorregut de la manifestació ha estat improvisat, cosa que ha provocat que diversos cotxes s’hagin quedat atrapats per l’arribada dels manifestants a la cruïlla entre Consell de Cent i Roger de Llúria. La Guàrdia Urbana ha desplegat un ampli dispositiu que, amb les indicacions d’un agent amb un plànol de la ciutat, tallava el transit en funció de l’avenç de la concentració.

Més informació

Nou comentari