Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els CDR tallen la Diagonal pels presos polítics en el segon dia consecutiu de mobilització
  • CA

Els Comités de Defensa de la República (CDR) empenyen al carrer per demanar l’alliberament dels presos polítics, i ho fan per segon dia consecutiu tallant una de les principals vies de Barcelona. Aquest vespre ha estat l’avinguda Diagonal, mentre que ahir ho va ser la Gran Via de les Corts Catalanes, després d’haver fet una ruta des de la Delegació del govern espanyol a Catalunya, amb seu al carrer Mallorca.

L’acció d’avui ha mantingut una participació similar a la d’aquest dilluns, ja que al voltant d’un centenar de persones ha tornat a presentar-se a la seu de la delegació espanyola per intensificar les protestes per la situació dels polítics independentistes empresonats. Les reivindicacions han augmentat després de l’anunci de l’inici d’una vaga de fam per part de quatre dels consellers en presó –Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn–.

Durant la passejada reivindicativa d’aquest vespre s’ha tallat per moments els carrers de Mallorca, Passeig de Gràcia o Roger de Llúria, mentre es cridaven consignes com “la delegació serà una biblioteca” o “llibertat”.

Més notícies
Manifestants tallen la Gran Via pels presos polítics
Notícia: Manifestants tallen la Gran Via pels presos polítics
Comparteix
Unes 500 persones han tallat el trànsit al crit de "llibertat presos polítics" i "els carrers seran sempre nostres"
Joaquim Forn i Josep Rull s’afegeixen a la vaga de fam dels presos polítics
Notícia: Joaquim Forn i Josep Rull s’afegeixen a la vaga de fam dels presos polítics
Comparteix
L'ex tinent d'alcalde de Seguretat de Barcelona i exconseller d'Interior i l'exconseller de Territori se sumen a la protesta de Sànchez i Turull

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa