Collboni, sobre les diferències al govern respecte al peatge urbà: “No hi ha crisi, hi ha debat”

La regidora de Mobilitat i la tinenta d'alcaldia Janet Sanz van fer declaracions oposades sobre la mesura

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni (PSC), ha intentat tancar la polèmica oberta la setmana passada al voltant del peatge urbà al sí del govern municipal. El tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda ha afirmat que “no hi ha crisi, hi ha debat” quant a les declaracions oposades que van fer la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón (PSC), i la tinenta d’alcaldia Janet Sanz (Barcelona en Comú).

La setmana passada Alarcón va defensar que “no és el moment” d’aplicar el peatge urbà sinó que toca consolidar les mesures que ja estan en marxa, com ara la Zona de Baixes Emissions (ZBE). En canvi, Sanz la va contradir a Twitter quan va assegurar que el peatge urbà era un debat “urgent i imprescindible”. El regidor Eloi Badia, també de Barcelona en Comú, es va expressar en la mateixa línia que la tinenta d’alcaldia a través de xarxes. ERC va aprofitar per furgar en la disparitat d’opinions al govern de coalició.

Collboni ha volgut donar per acabada la polèmica i ha emmarcat les diferències al govern municipal en el “debat” i no en la “crisi”. Ho ha fet durant la presentació del pacte de la nova mobilitat laboral, que inclou diversos objectius, entre ells el foment dels horaris d’accés a la feina flexibles.

Més informació

Nou comentari