Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ciutadans fulmina la Junta directiva del partit a Sarrià per “inacció”
  • CA

Ciutadans es carrega tota l’agrupació del partit a Sarrià. Ho fa a petició dels mateixos afiliats del partit, que feia setmanes que es queixaven, tal com ha explicat la formació en un breu comunicat aquest dijous. El motiu és “la inacció i falta d’activitat” d’aquest organisme del partit a la capital catalana. Per tot plegat, obra un procés per donar “un nou impuls” al partit d’Arrimadas.

“S’obre un procés intern que en les pròximes setmanes permetrà l’elecció dels nous membres que conformaran la nova Junta directiva de l’agrupació de Sarrià”, ha informat el partit. “L’ínterim conformat entre el dia d’avui i la culminació del procés intern per a l’elecció de la nova directiva de l’agrupació serà conduït per una Junta gestora que pilotarà l’agrupació fins a la constitució definitiva de la nova directiva”, han detallat.

Guilarte, probable alcaldable per Cs

Luz Guilarte, líder de Ciutadans a Barcelona, ha manifestat la seva voluntat de tornar a ser l’alcaldable del partit per assolir l’alcaldia de Barcelona. Les enquestes no li són favorables. Lluny dels seus objectius, els sondejos situen a la formació taronja el límit de la desaparició a la capital catalana, com ja va passar amb la CUP les darreres eleccions.

Aquest matí, coincidint amb la voluntat de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de concórrer a una tercera batalla electoral per ser reelegida batllessa, Guilarte ha qualificat de “problema” aquesta notícia. “Barcelona necessita un canvi, les de 2023 seran unes eleccions sobre Colau sí o no. I també de Colau amb els seus socis d’ERC i socialistes, aquest tripartit que ha estat còmplice de tota aquesta deixadesa i degradació que ha provocat Colau”, ha afirmat. “Una alcaldessa que està imputada no està a l’altura de representar aquesta ciutat i hauria de dimitir”, ha sostingut.

Promet una “revolució fiscal”

La setmana passada la líder barcelonina dels taronges va indicar que les polítiques de Colau i del PSC han aconseguit “una ciutat degradada i amb un creixement constant de les desigualtats socials”. Guilarte va prometre una “revolució fiscal” que permeti “crear riquesa” i donar a la ciutat “l’impuls que necessita”. Alhora va defensar l’ampliació de l’aeroport del Prat com una obra “imprescindible” per al futur de la capital catalana. “Barcelona ha de ser una gran ciutat que atregui i no que expulsi o posi traves a la inversió”, va puntualitzar.

Per a Guilarte, a Barcelona “li falta un projecte que doni solucions” i que lideri. En la darrera compareixença va assegurar que just per això vol oferir un projecte transversal, de consens, de servei públic i europeista amb què aspirar a una ciutat d’oportunitats i de futur. “Aquesta alternativa i nou model per a Barcelona existeix i és el millor antídot contra el colauisme”, va emfatitzar, alhora que va sostenir que el Govern de Colau ha menyspreat el consens i les aportacions de la ciutadania i la va acusar de generar problemes.

Més notícies
Façana del Palau Albéniz / Foto: Mariona Gil - Barcelona Imatges
El govern Colau avala allotjar la Casa Reial gratis al palau Albéniz
Notícia: El govern Colau avala allotjar la Casa Reial gratis al palau Albéniz
Comparteix
Al·lega que hostatjar de franc la monarquia "per res impedeix l'ús ciutadà" de l'espai
L'alcaldable d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, atén als mitjans de comunicació / ERC
Maragall acusa Colau de conservar l’alcaldia amb “l’ajuda del CNI”
Notícia: Maragall acusa Colau de conservar l’alcaldia amb “l’ajuda del CNI”
Comparteix
El líder d'ERC a Barcelona rectifica unes declaracions inicials i nega ara que l'alcaldessa conegués l'espionatge
Jordi Martí, portaveu de Junts per Catalunya a l'Ajuntament, en una imatge d'arxiu / David Zorrakino (Europa Press)
Junts vol un ple extraordinari per l’espionatge a la negociació de govern
Notícia: Junts vol un ple extraordinari per l’espionatge a la negociació de govern
Comparteix
"Afecta greument a la credibilitat de tot el sistema", denuncia Jordi Martí, portaveu dels 'juntaires'
La líder municipal de Cs, Luz Guilarte, en la conferència de balanç del mandat / Cs
Guilarte es postula per salvar Cs a Barcelona donant Colau per amortitzada
Notícia: Guilarte es postula per salvar Cs a Barcelona donant Colau per amortitzada
Comparteix
Confia en contribuir a prepicitar un canvi a l'Ajuntament i marca la lluita contra la inseguretat com a prioritat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa