Calvo considera “un mal acudit” que l’Ajuntament demani el trasllat de la comissaria de Via Laietana

La vicepresidenta del govern espanyol s'indigna per la carta del regidor de Ciutat Vella, el contingut de la qual distorsiona

La carta del regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, en què demana que la prefectura de la Policia Nacional espanyola a Catalunya deixi el local de la Via Laietana –escenari de molts dels aldarulls de les últimes setmanes– ha provocat la indignació del govern espanyol.

[r:1]

La vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, ha criticat l’Ajuntament de Barcelona per aquesta petició, que ha deformat fins al punt de dir que reclama “que se’n vagi la Policia Nacional d’un territori d’Espanya”, cosa que considera “un mal acudit”, informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN). De fet, l’únic que demanava Rabassa és “iniciar un diàleg sobre el seu futur en una altra ubicació” de la ciutat.

Calvo també defensat el paper del PSC al consistori. Considera que va “tornar d’on l’havien fet fora per impedir que un independentista fos alcalde de Barcelona”, en referència a Ernest Maragall, guanyador de les eleccions i que no va arribar a l’alcaldia perquè els comuns i el PSC van acceptar els vots de Manuel Valls per evitar-ho i elegir, en canvi, el govern bipartit encapçalat per Ada Colau.

Més informació

Nou comentari