Un ferit molt greu i dues persones amb pèrdues de visió per la batalla campal

Un total de 14 persones estan hospitalitzades pels aldarulls dels últims dies a diversos punts de Barcelona en el marc de les protestes per la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O. Un d’aquests hospitalitzats està molt greu ingressat a l’Hospital Vall d’Hebron. Està estable dins de la gravetat. A més, dos més han perdut la visió d’un ull i estan ingressats a l’Hospital de Sant Pau.

En aquest hospital també hi ha un tercer afectat per lesions oculars que està pendent d’una operació per intentar evitar que també perdi la visió. Aquestes lesions oculars se sumen al ferit durant la protesta a l’aeroport del Prat de dilluns que va perdre un ull després ser operat a l’Hospital de Bellvitge.

[r:1]

A l’Hospital de Sant pau hi ha ingressats cinc ferits greus, tres per lesions oculars, un de poca gravetat i un altre, ingressat el dia 16 d’octubre, que evoluciona favorablement. L’ingressat de poca gravetat té una lesió facial.

Al Sagrat Cor hi ha tres ingressats, un de greu, un de menys gravetat i un altre de lleu. Mentrestant, a l’Hospital Vall d’Hebron, a més del ferit molt greu, n’hi ha ingressat un altre de lleu. A l’Hospital del Mar i hi ha un ingressat menys greu des del dia 18, i a l’Hospital Clínic un altre hospitalitzat està estable.

Nou comentari

Més notícies

El manifestant ferit per l’impacte d’una bala de goma perd l’ull

La intervenció d'aquest matí no ha aconseguit salvar-l'hi | Diversos testimonis diuen que la Policia Nacional va ser responsable del tret