Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El regidor de Ciutat Vella demana a la Policia Nacional que tregui la prefectura de Via Laietana

El regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, ha dit al cap de la Policia Nacional a Catalunya que l’espai on està ubicada la prefectura a Via Laietana número 43 no és “idoni”. Així, en una carta, ha instat el responsable de la policia espanyola a iniciar un “diàleg” per desplaçar l’edifici de la Policia Nacional a un altre lloc.

Rabassa ha difós una carta a través de Twitter en què ha traslladat la seva posició sobre la prefectura de policia. 

A la missiva Rabassa ha demanat que la policia deixi de tancar els carrers Julià Portet i Tomàs Mieres al trànsit després que els veïns s’hagin queixat per les dificultats que ocasiona. Així, insta a la Policia Nacional a retirar les tanques i a permetre el trànsit quan no hi hagi concentracions al voltat de la prefectura.  “Els tancaments de carrers són innecessaris quan no hi ha cap concentració”, conclou Rabassa. 

Ciutadans li replica que hauria de defensar la policia

El regidor Paco Sierra (Cs) li ha replicat públicament a Rabassa que “el que hauria d’estar fent el govern de Colau” és donar suport a la policia. Davant la petició de retirar les valles dels carrers propers, Sierra reclama a l’executiu municipal que “retiri dels carrers als violents” i no tingui el desvergonyiment de “normalitzar la violència” amb el diner públic. En canvi, sobre si la ubicació de la comissaria a Via Laietana és idònia o no, Sierra no n’ha dit res.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 2019 a octubre 28, 2019 | 16:26
    2019 octubre 28, 2019 | 16:26
    per fi ha parlat algú amb dos dits de seny, la prefactura que la portin a Montjuic, AIXÍ QUAN VINGUIN ELS FATXES DE CADA 12 D´OCTUBRE, ELS TINDRÁN AL COSTAT.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa