L’alcaldable del PP, el seu tortell de Reis i la ironia a la xarxa

Bou llança un vídeo vestit de forner en què afirma que li agradaria que Barcelona fos com la seva empresa i torna a rebutjar que se'l consideri un polític

El candidat independent del PP a l’alcaldia, Josep Bou, s’arremanga per pastar la massa d’un tortell de reis a l’obrador de la seva empesa, amb els seus treballadors al fons, en un vídeo en què afirma que li agradaria que Barcelona fos com la seva empresa, “un lloc on tothom va de la mà”, sense “disputes” ni “enfrontaments”. Es posa davant la càmera per fer el seu discurs –en castellà–amb una bata d’obrador que duu una bandereta espanyola i una senyera al coll.

Bou, que va ser militant de Fuerza Nueva tal com va destapar el TOT Barcelona, ha provocat rebombori a les xarxes i alguns usuaris han rebut el vídeo amb ironia. Algunes de les bromes, però, les ha retuitejat ell mateix.

 

El vídeo mostra a l’alcaldable treballant la massa del tortell amb els seus empleats. Hi defensa el seu perfil empresarial, en contraposició amb el de polític –que no vol tenir, tot i presentar-se a unes eleccions– i aposta per la “bona gestió” per obtenir “beneficis econòmics” per la ciutat. “Les empreses han de funcionar amb la gent de la mà. Així ha de funcionar Barcelona pel benestar social i l’ocupació. No hi ha una altra manera. La resta és política, jo soc empresari“, afirma. Bou intentarà rivalitzar amb Manuel Valls per guanyar el vot dels empresaris.

Més informació

Nou comentari