Manuel Valls es nega a pronunciar-se sobre Bou

L’equip de l’alcaldable ha declinat fer qualsevol valoració sobre el passat ultradretà del candidat del PP

Manuel Valls s’ha negat a pronunciar-se sobre el passat ultradretà de Josep Bou. L’equip de l’alcaldable, contactat pel Tot Barcelona, ha declinat fer qualsevol valoració sobre la notícia destapada per aquest diari. Valls, que ha intentat sense èxit ajuntar els partits constitucionalistes sota la seva plataforma, sí que va alertar fa unes setmanes sobre la necessita de no pactar amb partits d’extrema dreta com VOX. 

[r:1]

Durant la presentació de la seva candidatura la setmana passada, Bou va assegurar que si Valls necessita els seus vots per ser alcalde, el votarà, de la mateix manera que espera els vots de Valls si els necessita. Preguntat sobre una candidatura unitària dels constitucionalistes, Bou va defensar concórrer per separat els permet sumar més vots i evitar que “el procés entri a Barcelona”.

En aquell acte, Bou va considerar que el seu perfil és complementari amb el de Valls, ja que els votants populars de centre-dreta no competeixen amb el “centre-esquerra” de l’ex primer ministre francès. En canvi, Valls, que també ha tingut un discurs molt crític amb l’extrema dreta francesa, de moment ha evitat fer comentaris sobre la militància de Bou a Fuerza Nueva, el partit de Blas Piñar que va voler aglutinar l’extrema dreta un cop mort Francisco Franco.

Més informació

Nou comentari