Pablo Casado avala Bou i presenta Barcelona com “la punta de compàs” d’Espanya

El nou candidat del Partit Popular a l'alcaldia ha fixat "el soberanisme, la feina i l'habitatge" com les tres grans batalles de la ciutat

El líder del PP, Pablo Casado, ha visitat Barcelona avui per presentar el nou candidat del partit a l’alcaldia, Josep Bou i ha aprofitat per destacar que “hi ha un partit que va a per totes a Barcelona, que vol parlar de la Barcelona punta de compàs de Catalunya i Espanya però que també respecta el votant i li parlarà de les seves demandes, del dia a dia”. L’empresari, que relleva al capdavant de la llista Alberto Fernández Díaz, s’ha compromès a retirar el llaç groc de la façana de l’ajuntament si és alcalde i ha assegurat sobre pactes: “Votaria mil vegades més un socialista que un separatista”.

En l’acte de la seva presentació, al World Trade Center, i emparat pel president dels populars catalans, Alejandro Fernández, Bou ha fet el seu primer míting advertint que Barcelona “no pot caure en mans de separatisme” perquè l’independentisme i el populisme són “càstig” per la ciutat, ha assegurat. En un discurs que ha arrencat rialles, ha fixat el “separatisme, la feina i l’habitatge” com les tres grans batalles de la ciutat. I si arriba a l’alcaldia, s’ha compromès a retirar de la façana el llaç groc de la façana de l’ajuntament, si cal “fent ràpel”, ha explicat Bou, que és professor d’escalada, ha dit. “Personalment em penjaré a dalt” per treure’l, ha afegit entre aplaudiments.

També ha arrencat l’aval del públic quan ha instat el candidat Manuel Valls a facilitar-li l’alcaldia si el candidat dels populars necessita els vots. “Perquè si tu necessites els meus, els tindràs segur”. És en aquest context que ha interpel·lat Jaume Collboni, Miquel Iceta i Pedro Sánchez. “A qui voleu d’alcalde, Ernest Maragall o a mi? Penseu-vos-ho; ho tinc claríssim, votaria mil vegades més un socialista que un separatista”, ha conclòs. 

Entre el públic, hi havia el vicesecetari d’Organizació del PP, Javier Maroto, i líders dels populars com la portaveu i exministra Dolors Montserrat, Xavier García Albiol, Santi Rodríguez, i Andrea Levy. I a banda de Bou, l’acte també ha servit per avalar la candidata de Girona, Concepció Veray; el de Lleida, Xavier Palau, i el de Tarragona, José Luis Martín, i fer un reconeixement a Alberto Fernández Díaz, que ha estat regidors durant més de 25 anys. 

Més informació

Nou comentari