Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fernández (PP) exigeix a Colau un dispositiu especial de la Guàrdia Urbana per celebrar el ple

El president del PP a Barcelona, Aberto Fernández, ha exigit a l’alcaldessa, Ada Colau, que mantingui el ple del divendres, quan se celebrarà a Barcelona el Consell de Ministres, i ha demanat que “mobilitzi” a la Guàrdia Urbana. Fernández, a través d’una publicació a Facebook, ha defensat que el ple se celebri “com a símptoma de normalitat democràtica i institucional”. Aquesta declaració, segons ha contextualitzat el mateix líder del PP a la ciutat, ve per la possibilitat que els grups independentistes en el consistori, PDCAT, ERC i CUP, reclamin la suspensió del ple i ho materialitzin a la Junta de Portaveu del dimarts.

També ha recordat que la Guàrdia Urbana “disposa de 3.000 agents per garantir la normalitat ciutadana, el bon funcionaments dels serveis i transport públic”, i ha assegurat que a més té unitats especialitzades (USP), per intervenir en cas necessari. En aquesta línia, ha reclamat “absoluta coordinació” entre la Generalitat i el Govern per garantir la seguretat de la jornada i la protecció de béns, mobiliari públic i comerç.

Més notícies

Alberto Fernández Díaz deixarà l’Ajuntament després de 31 anys de política municipal

Notícia: Alberto Fernández Díaz deixarà l’Ajuntament després de 31 anys de política municipal
Comparteix
El líder del PP a Barcelona exposa els seus motius per fer un pas al costat i reivindica que farà oposició fins l'últim dia de mandat
Notícia: Alberto Fernández Díaz deixarà l’Ajuntament després de 31 anys de política municipal - Mobile

Nou comentari

Comparteix