Bou nega que hagi estat mai afiliat “a cap partit”, malgrat les proves aportades pel Tot Barcelona

L'equip del candidat triga 16 hores a intentar desmentir el seu passat a Fuerza Nueva

Quinze hores després de la trucada del Tot Barcelona anunciant-los que documents en poder d’aquest diari demostren que va estar afiliat a Fuerza Nueva, l’equip de campanya de Josep Bou intenta negar l’evidència.

El portaveu de la campanya va ser contactat ahir a les set de la tarda per fer-li saber que el Tot Barcelona publicaria una informació sobre el passat ultra del candidat del PP a l’alcaldia de la ciutat. Se li va comunicar que els documents ho demostraven. Dues hores després d’aquesta conversa telefònica, se li va enviar un missatge de text per recorda-li que a les deu de la nit la informació seria publicada, per donar-los una nova oportunitat de respondre. No hi va haver resposta.

Aquest matí, polítics de tot l’arc parlamentari –excepte Manuel Valls, que s’ha negat a pronunciar-s’hi– han criticat l’elecció d’aquest candidat. I l’equip de Bou continuava sense pronunciar-se. Mentrestant, el president del PP català, Alejandro Ferández, hi ha fet una referència en un tuit en què no desmentia res, sinó que es queixava del fet que s’hagués publicat la dada, cosa que ha qualificat de “cacera”

[r:2]

I no ha sigut fins després, passades la una del migdia, que un membre de l’equip de premsa del grup municipal del PP a Barcelona –amb el qual l’equip de Bou no té cap vincle– ha fet arribar al Tot Barcelona, “de part de l’equip de campanya del candidat”, la seva versió: “No ha estat mai afiliat a cap partit”, s’han limitat a dir, sense voler entrar en cap comentari sobre els documents que demostren la seva militància a Fuerza Nueva.

Més informació

Comentaris

    JordiP 18/12/2018 4:27 pm
    A més de fatxa comprovat, mentider certificat. Una cosa encaixa perfectament amb l'altre, oi?
    Remigio II 20/12/2018 4:49 pm
    No fa falta dir de quin partit pq FN es ilegal per això el fatxenda aquest diu q no és d cap partit. Fa la tira d'anys q volten.

Nou comentari