‘Tito’ Álvarez es burla de les VTC amb una foto amb el conseller Calvet en un bar

"Prenent alguna cosa amb el conseller, espero que els 'vetecistes' de mala fe no s'enfadin", ha ironitzat

El conflicte a tres bandes entre taxistes, VTC i Generalitat va forjar bones relacions. Una foto d’Alberto Tito Álvarez i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, demostra la sintonia entre tots dos. Ahir el portaveu d’Élite Taxi i el membre del govern van coincidir a un acte a Badalona organitzat per Radio Taxi Catalana, on Calvet va contestar a les preguntes d’un grup d’uns 30 taxistes, segons relata Álvarez. 

La foto, difosa pel portaveu d’Élite, anava acompanyada d’un missatge a les VTC “de mala fe”. “Prenent alguna cosa amb el conseller, espero que els vetecistes de mala fe no s’enfadin”, va ironitzar. Els taxistes sempre han diferenciat entre les empreses VTC que operaven a Barcelona abans que arribessin Uber i Cabify. Les operadores de VTC tradicionals són compatibles amb el taxi, però no les apps “intruses”, segons creuen els taxistes. 

Álvarez es desfà en elogis cap al conseller en una conversa amb el TOT Barcelona i el qualifica de “molt honest” i “sincer”. La trobada amb taxistes va ser “informal i molt propera”, segons la cara visible dels taxistes.

Tant Álvarez com Calvet van estar presents a les reunions durant la vaga que van acabar amb la redacció d’un decret que regula l’activitat de les VTC. La norma estableix 15 minuts d’antelació per demanar un Uber o un Cabify. La Generalitat ha imposat quatre multes a Cabify, que va tornar a Barcelona a principis de març​, per incomplir el temps de precontractació. 

“Sempre he tingut molt bona relació amb ell malgrat el conflicte i la tensió”, ha explicat Álvarez. “Ens hem respectat perquè tots dos hem complert la nostra paraula”. Sobre les qualitats de Calvet, el portaveu d’Élite i impulsor del lobby dels taxistes, ha afirmat que són “molt importants” en un polític que governa. 

Més informació

Comentaris

    Elviro Mendes 12/04/2019 10:58 am
    El tito es un elemeno de cuidado, ahí lo dejo..

Nou comentari