Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Generalitat sanciona Cabify amb quatre multes per incomplir els 15 minuts d’antelació

La Generalitat fa un pas al davant i sanciona Cabify per incomplir els 15 minuts d’antelació per prestar un servei VTC. Fonts de Territori i Sostenibilitat han confirmat al TOT Barcelona que el departament ha posat quatre multes a l’empresa amb un valor de 600 euros cadascuna. El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, va informar ahir al Consell del Taxi que Territori sancionarà l’app.

En els casos sancionats per Territori el departament ha comprovat “l’incompliment del termini mínim de 15 minuts entre la contractació i la prestació efectiva del servei”. El fundador de Cabify, Juan de Antonio, va defensar la legalitat del nou model de negoci de Cabify.

A més, l’expedient informatiu obert l’11 de març, en què es demanava informació a Cabify sobre el nou model de negoci, s’amplia 10 dies més. El departament exigeix a Cabify que “informi de manera clara i inequívoca sobre la manera com està operant a Catalunya i, més concretament, com garanteix el respecte i el compliment de l’interval de temps mínim de 15 minuts entre la contractació i la prestació efectiva del servei establert pel decret”.

Cabify seguirà “col·laborant” 

L’empresa no ha entrat a valorar les sancions. Fonts de Cabify asseguren que seguiran “col·laborant” amb la Generalitat i atenent els peticions de Territori. “Sempre donem resposta a aquest tipus d’expedients amb la màxima diligència”, afirmen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa