Cabify internalitza al seu principal proveïdor de xofers a Barcelona

Considera que és "el punt de partida per la recuperació gradual de gran part dels llocs de treball perduts després del decret de la Generalitat"

Cabify ha adquirit l’empresa Vector Ronda Teleport, que fins ara proveïa de xofers a la plataforma digital. Així, la multinacional guanya més de 2.000 llicències de lloguer de vehicle amb conductor arreu d’Espanya, que fins ara operava de forma indirecta. Segons ha anunciat en un comunicat, la compra l’ha fet a través d’un acord amb GAT Inversions, que augmentarà la seva participació en l’accionariat de Cabify amb un total de 37 milions d’euros. 

La companyia assegura que així referma el seu “compromís a llarg termini per trobar solucions de mobilitat a Espanya, que integrin diferents alternatives, des de les VTC als taxis” i cita explícitament Barcelona, on ha tornat a operar amb una fórmula legal controvertida que obvia la precontractació mínima obligatòria. Cabify considera que l’absorció és “el punt de partida per la recuperació gradual de gran part dels llocs de treball perduts després del decret de la Generalitat”. 

Cabify, fundada el 2004, avui opera en 12 països i 130 ciutats. Assegura que dóna feina a més de 1.500 persones i genera “més de 200.000 llocs de treball indirectes”.

Més informació

Nou comentari