Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Cabify ‘punxa’ en el seu retorn a Barcelona per falta de flota”, el que diu la premsa econòmica

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

El Economista: “Cabify ‘punxa’ en el seu retorn a Barcelona per falta de flota”. El retorn de Cabify a Barcelona ha estat molt més caòtic del que preveia la multinacional, que ha vist com el seu primer dia d’activitat la demanda de serveis superava amb escreix l’oferta disponible –la companyia disposa de 300 vehicles per tota la ciutat–. Segons la companyia, el dijous unes 50.000 persones van acceptar les noves condicions d’ús, que impliquen un contracte d’un any per esquivar la precontractació, però aquest èxit se li ha girat en contra i durant tot el dia va resultar impossible ni reservar un vehicle per una hora concreta i ni demanar un servei immediat.

Expansión: “Abertis pagarà un dividend extraordinari de 10.000 milions”. El grup d’infraestructures Abertis s’ha compromès amb els seus accionistes de referència –ACS, Atlantia i Hochtief– a posar en marxa una política de dividends molt més generosa que fins ara. La companyia repartirà un dividend ordinari de 875 milions d’euros anuals entre 2018 i 2020 i, de manera excepcional, aquest any distribuirà un dividend extraordinari de 9.963 milions, un dels més grans de la història de l’Estat espanyol.

Diari Ara: “Asabys inicia amb el Sabadell un fons ‘biotech’ de 70 milions“. Les start ups del sector guanyen atractiu entre els grans inversors. La gestora de capital risc Asabys ha rebut l’autorització de la Comissió Nacional del Mercat de Valors per posar en marxa el fons Sabadell Asabys Health, especialitzat en tecnologia, innovació i salut. El fons vol obtenir uns 70 milions d’euros aquest 2019. El Banc Sabadell ja n’ha aportat 10 i l’Institut Català de Finances hi ha aportat 5 milions més. L’objectiu és invertir en 15 companyies durant els pròxims cinc anys.

Cinco Días: “Grifols adquireix el 26,2% de Shanghai RAAS”. Grifols i Shanghai RAAS han arribat a un acord d’intercanvi d’accions que donarà a la farmacèutica catalana el 26,2% de la companyia xinesa, mentre que aquesta passarà a controlar el 45% dels drets econòmics de Grifols Diagnostic Solutions (GDS), filial que fins ara estava controlada al 100% per Grifols. L’operació està valorada en uns 1.700 milions d’euros.

Expansión: “Jordi Mestre es perfila per presidit el Gremi d’Hotels”. El propietari de la cadena Selenta Hotels i vicepresident segon del Barça, Jordi Mestre, és el millor col·locat per substituït l’actual president del Gremi d’Hotels, Jordi Clos, que després de 20 anys al càrrec vol fer un pas al costat. La patronal dels hotelers havia de celebrar eleccions a la primavera, però finalment ha decidit posposar-les fins al juliol per esperar que s’hagi format un nou govern municipal.

Més notícies

“Els pisos de luxe baixen a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Els pisos de luxe baixen a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Caixabank traslladarà 1.200 persones a Can Batlló", titula Expansión
Notícia: “Els pisos de luxe baixen a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

“Renfe: ‘No estem tan malament en puntualitat’”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Renfe: ‘No estem tan malament en puntualitat’”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Nissan urgeix els sindicats a assumir nous ajustos per salvar la planta de Barcelona”, titula El País
Notícia: “Renfe: ‘No estem tan malament en puntualitat’”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa