Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Renfe: ‘No estem tan malament en puntualitat’”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Via Empresa: “Renfe: ‘No estem tan malament en puntualitat'”. “M’agradaria que els retards dels trens s’acabessin avui”, ha assegurat el president de Renfe, Isaías Táboas, en un dinar organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona. La visió de Renfe és clara: “Convertir-se en un operador integral de mobilitat i un operador logístic internacional”. I Táboas considera que la reputació de Renfe és més immerescuda del que sembla. “No estem tan malament en puntualitat, tot i que tenim molt camí per recórrer”.

El País: “Nissan urgeix els sindicats a assumir nous ajustos per salvar la planta de Barcelona”. El fabricant japonès Nissan prepara un pla per salvar la planta de la Zona Franca de Barcelona, però la direcció necessita que treballadors i administracions públiques acceptin les noves condicions per tirar-lo endavant. La producció de la fàbrica està per sota del 40% i la plantilla tem un fort ajustament de plantilla. La companyia vol signar un nou conveni col·lectiu per fer més competitiva la planta i lluitar per obtenir nous models per fabricar.

Expansión: “Serunion recupera el Liceu i aconsegueix fer-se amb la Ciutat Esportiva Dani Jarque”. El grup de restauració col·lectiva Serunion s’ha proposat arribar als 500 milions d’euros de facturació el 2020 després de recuperar el contracte per donar servei de càtering del Gran Teatre del Liceu i adjudicar-se els concursos de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, del RCD Espanyol, i de la gestió integral de les sales VIP dels aeroports de Màlaga, Sevilla, Palma de Mallorca i Alacant.

Diari Ara: “La Cecot es reincorpora a Foment en les mateixes condicions que abans de l’expulsió”. Foment del Treball ha aprovat per unanimitat la readmissió de la patronal terrassenca Cecot, que es reincorpora en les mateixes condicions que quan va ser expulsada de l’organització el 2018. D’aquesta manera les dues patronals signen la pau i els dona més força per guanyar representativitat com a veu de l’empresariat català.

Expansión: “Criteria Caixa, CVC, March i GIP es reforcen a Naturgy”. El grup energètic Naturgy ha reduït el seu capital després d’amortitzar 19 milions d’accions (equivalents a l’1,9% del capital), en una operació que augmentarà la participació dels accionistes que es mantenen a la companyia. Criteria Caixa (25,4%), CVC i la família March (20,1%) i GIP (20%), que ara mateix controlen el 65,5% de l’empresa, passaran a tenir el 66,7%. El moviment està dissenyat per augmentar la remuneració total dels accionistes.

Més notícies
“Seat augmenta les seves vendes un 13%”, el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
Notícia: “Seat augmenta les seves vendes un 13%”, el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
Comparteix
"L'aeroport de Barcelona tindrà una capacitat per a 70 milions de passatgers el 2026", titula Via Empresa
“La Llave de Oro construeix 560 habitatges i un edifici d’oficines”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “La Llave de Oro construeix 560 habitatges i un edifici d’oficines”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“La saturació estiuenca limita el creixement de les aerolínies”, titula La Vanguardia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa