Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Seat augmenta les seves vendes un 13%”, el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Cinco Días: “Seat augmenta les seves vendes un 13%”. Seat ha començat l’any amb un augment de vendes del 12,8% i entre gener i febrer acumula un volum rècord de 88.900 vehicles venuts, superant la fita de l’any 2000, quan va registrar unes vendes de 80.000 cotxes. En tots dos mesos, el fabricant d’automòbils ha mantingut uns registres similars, amb 44.400 vendes el gener i 44.500 el febrer.

Via Empresa: “L’aeroport de Barcelona tindrà una capacitat per a 70 milions de passatgers el 2026”. El president d’Aena, Maurici Lucena, ha anunciat les inversions previstes per a l’aeroport de Barcelona fins al 2026. La intenció de la companyia és assolir els 70 milions de viatgers el 2026 que, si se sumen als que preveuen tenir a l’aeroport de Girona, Catalunya tindria uns 80 milions de passatgers l’any.

Expansión: “Corp tanca la seva seu de la Diagonal després de l’entrada de Scranton”. La promotora catalana Corp ha deixat la seva seu de la Diagonal i s’ha traslladat al passatge Méndez Vigo, a l’Eixample. El canvi es produeix mesos després de l’entrada de Scranton al capital de l’empresa, que ara passa a anomenar-se Be-Corp i es dedicarà a la promoció d’edificis de lloguer en lloc de la venda com fins ara.

Cinco Días: “Almirall es desfà del seu negoci estètic tres anys després de comprar-lo”. El laboratori Almirall ha venut la seva filial estatunidenca Thermi, dedicada a la medicina estètica, a la companyia Celling Biosciences per una quantitat que no ha transcendit. La venda es produeix només tres anys després que Almirall adquirís la companyia, que té 94 empleats, per 80 milions de dòlars (uns 73 milions d’euros en aquella data).

Expansión: “Foment del Treball i Pimec presenten els seus candidats a la Cambra de Barcelona”. La disputa entre Foment del Treball i Pimec s’ha traslladat a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona i per primer cop les dues principals patronals catalanes presenten llistes separades. L’elecció dels representants patronals no es realitza mitjançant el vot directe de les empreses, sinó que són els 54 membres restants del ple de la Cambra qui els votaran.

Més notícies
“La Llave de Oro construeix 560 habitatges i un edifici d’oficines”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “La Llave de Oro construeix 560 habitatges i un edifici d’oficines”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“La saturació estiuenca limita el creixement de les aerolínies”, titula La Vanguardia
Vueling es vol concentrar en fer més rendible la seva operativa / Airbus
“Vueling renunciarà a rutes afectades per conflictes al control aeri”, el que diu la premsa
Notícia: “Vueling renunciarà a rutes afectades per conflictes al control aeri”, el que diu la premsa
Comparteix
"Grifols pateix una caiguda del seu marge i guanya un 10% menys", titula El Economista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa