Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“La Llave de Oro construeix 560 habitatges i un edifici d’oficines”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Expansión: “La Llave de Oro construeix 560 habitatges i un edifici d’oficines”. La promotora La Llave de Oro, propietat de la família Marsà, va facturar 100 milions d’euros el 2018, un 10% més que l’any anterior. El grup disposa de més de 500 milions de fons propis i un deute de 83 milions, xifres que col·loquen la companyia en una molt bona situació financera. Ara mateix està construint 560 pisos i un edifici d’oficines. En el futur, la promotora tornarà a apostar per la seva divisió patrimonial i reforçarà el desenvolupament d’oficines per després llogar-les.

La Vanguardia: “La saturació estiuenca limita el creixement de les aerolínies”. La saturació que ha experimentat El Prat en els últims estius fa que les aerolínies preparin una temporada alta amb menys rutes que mai. Vueling, per exemple, ha deixat d’operar 10 rutes per aquest estiu, tot i que espera tancar l’any amb un creixement del 5,5%. Norwegian ha optat per una estratègia similar: menys connexions i millor aprofitament dels recursos en aquelles rutes que són més rendibles.

El Economista: “Adeslas va guanyar 350 milions l’any passat, un 11,4% més”. SegurCaixa Adeslas ha tancat l’exercici 2018 amb un benefici de 350 milions d’euros, un 11,4% més que l’any anterior. A més, la companyia d’assegurances ha aconseguit millorar la seva quota de mercat fins a gairebé el 30%, una xifra que la consolida com a líder absoluta del sector després de créixer un 7,6%.

La Vanguardia: “Alberich coordinarà el laboratori d’idees de Foment del Treball”. Jordi Alberich, ex director general del Cercle d’Economia, serà l’encarregat de liderar el nou Institut d’Estudis Estratègics de la patronal Foment del Treball. El nou centre serà un laboratori d’idees per reforçar el reconeixement del capitalisme i “el paper dels empresaris com a generadors de riquesa i de benestar social”.

Expansión: “La Generalitat preveu que el Circuit guanyi 400.000 euros aquest exercici”. El Circuit de Barceona-Catalunya obtindrà un benefici de gairebé 410.000 euros el 2019, segons els càlculs de la Generalitat recollits al projecte de pressupostos de la Generalitat. Es tracta d’un canvi de tendència sorprenent si es té en compte que l’any passat la instal·lació va perdre més de 10 milions i es va encarregar a la consultora KPMG que redactés un pla de viabilitat pel 2020.

Més notícies
Vueling es vol concentrar en fer més rendible la seva operativa / Airbus
“Vueling renunciarà a rutes afectades per conflictes al control aeri”, el que diu la premsa
Notícia: “Vueling renunciarà a rutes afectades per conflictes al control aeri”, el que diu la premsa
Comparteix
"Grifols pateix una caiguda del seu marge i guanya un 10% menys", titula El Economista
“Mòbils plegables: una demostració de múscul al MWC”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Mòbils plegables: una demostració de múscul al MWC”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Mango obrirà tres punts de venda a centres de El Corte Inglés", titula Cinco Días

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa