Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Mòbils plegables: una demostració de múscul al MWC”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Via Empresa: “Mòbils plegables: una demostració de múscul al MWC”. Samsung i Huawei van presentar a l’avantsala del Mobile World Congress (MWC) els seus dispositius flexibles, un autèntic cop sobre la taula en termes d’innovació que feia callar un clamor que cada cop era més evident. Feia molts anys que les empreses es limitaven a millorar les prestacions dels mòbils i poc més.

Cinco Días: “Mango obrirà tres punts de venda a centres de El Corte Inglés”. Mango ha signat un acord amb El Corte Inglés per poder vendre roba de la marca Violeta by Manga, especialitzada en grans talles per a dona, a tres dels grans magatzems de la companyia. El 70% de les vendes de El Corte Inglés ja són de terceres firmes amb les quals ha signat acords de col·laboració, com Prada, Chanel, Nike o Samsung.

La Vanguardia: “Rakuten confirma el seu interès per Barcelona”. El conseller delegat de Rakuten, Hiroshi Mikitani, ha confirmat durant el Mobile World Congress l’interès de la companyia per traslladar a Barcelona la seva seu europea, que ara mateix està ubicada a Luxemburg. Rakuten, companyia dedicada al comerç electrònic, és el principal patrocinador del Barça i una de les empreses més grans del món en el seu sector amb una facturació de 6.000 milions anuals.

El Periódico: “Llaç groc a la Cambra”. L’ANC impulsa una candidatura col·lectiva per arribar a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona i introduir els valors republicans a la institució. A les últimes eleccions, d’un cens de 400.000 votants va participar menys del 2%, una xifra que la candidatura Les cambres: eines de país consideren insuficient per representar de manera real la diversitat de l’empresariat barceloní.

Expansión: “ASG inverteix 40 milions en un Hilton a plaça Europa”. El grup estatunidenc ASG ha anunciat una inversió de 40 milions d’euros per obrir un hotel Hampton by Hilton a la plaça Europa de l’Hospitalet de Llobregat. La companyia ha triat la plaça Europa perquè està molt a prop del recinte de la Fira a Gran Via i perquè no hi ha restriccions per obrir nous hotels com passa a gran part de Barcelona.

Més notícies
Dues terceres parts de les start ups presents al 4YFN són estrangeres / ACN
“El 4YFN es converteix en un esdeveniment global”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “El 4YFN es converteix en un esdeveniment global”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Inversió de 30 milions en un nou edifici d'oficines a Can Batlló", titula Expansión
Mediapro no es resigna i encara confia en poder comprar el Grupo Zeta / ACN
“Prensa Ibérica i Mediapro es disputen el control de Zeta”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Prensa Ibérica i Mediapro es disputen el control de Zeta”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Cheyne Capital deixa 40 milions a Farggi per a impulsar el seu creixement”, titula La Vanguardia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa