Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Prensa Ibérica i Mediapro es disputen el control de Zeta”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

El Economista: “Prensa Ibérica i Mediapro es disputen el control de Zeta”. La venda del Grupo Zeta fa temps que es decideix als despatxos dels bancs, que tenen bona part del seu deute. Després de molts mesos de negociacions fallides, Prensa Ibérica i Mediapro són les dues úniques companyies que segueixen interessades en la compra del grup editor de El Periódico i Sport. Prensa Ibérica segueix sent la preferida de part de les entitats bancàries i del govern espanyol perquè Jaume Roures, fundador de Mediapro, manté llaços amb els independentistes.

La Vanguardia: “Cheyne Capital deixa 40 milions a Farggi per a impulsar el seu creixement”. Lacrem, el fabricant de gelats Farggi i propietària de les pastisseries Farga, formalitzarà un crèdit de 40 milions amb Cheyne Capital per continuar amb el seu procés d’expansió. Un cop finalitzada la integració de La Menorquina, que va suposar el tancament d’una fàbrica a Barcelona, l’empresa familiar buscar seguir creixent.

El Periódico: “La marxa d’empreses de Catalunya a Madrid es manté”. L’any passat un total de 2.359 empreses es van traslladar a fora de Catalunya, de les quals gairebé 1.300 ho van fer a Madrid, segons les dades del Col·legi de Registradors d’Espanya. En sentit contrari, 467 companyies van arribar a Catalunya d’altres regions de l’Estat, xifra que situa el balanç anual en una pèrdua d’unes 1.900 empreses.

Diari Ara: “El Consell de Garanties censura el decret del Govern contra les VTC”. El Consell de Garanties Estatutàries s’ha alineat amb la tesi de l’Agència Catalana de la Competència (ACCO) i les empreses VTC i considera que els 15 minuts de precontractació suposen una restricció no raonable a la llibertat d’empresa. També avisa que el decret que prepara l’AMB, que ampliarà el període fins a una hora, té els mateixos defectes jurídics.

El Economista: “CaixaBank congela els sous de Gortázar i Gual el 2019 després de l’augment de l’any passat”. CaixaBank ha congelat les retribucions dels màxims responsables de l’entitat després que el 2018 s’apugessin el sou entre un 10% i un 30%. El president, Jordi Gual, va cobrar 1,5 milions d’euros anuals, mentre que el conseller delegat, Gonzalo Gortázar, va rebre 3,5 milions, en gran part perquè es van assolir la majoria d’objectius econòmics fixats pel banc.

Més notícies
Barcelona i quatre municipis més de la província estan entre les ciutat amb l'habitatge més car / Tot Barcelona
“Sant Sebastià, Eivissa i Barcelona, les ciutats amb l’habitatge més car”, el que diu la premsa
Notícia: “Sant Sebastià, Eivissa i Barcelona, les ciutats amb l’habitatge més car”, el que diu la premsa
Comparteix
"La firma de porcellana de luxe Lladró inaugura una 'boutique' a Barcelona", titula Expansión
“Barcelona s’enfonsa a la llista de ciutats per a invertir”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Barcelona s’enfonsa a la llista de ciutats per a invertir”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Holaluz facturarà 180 milions i preveu arribar a 800 el 2021”, titula La Vanguardia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa